Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Vaste planten >> Content

Hoe om te groeien Kattekruid in Florida

Een opzichtige eeuwigdurend, kattekruid ( . Nepeta spp ) zet een spectaculaire bloemen weer in het voorjaar en de zomer weer . De meeste soorten zijn winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 8 . Sommige kattekruid , zoals ' Walker's Low ' ( Nepeta × faassenii ' Walker's Low ' ) , groeit goed door zone 10 , waardoor het een uitstekende keuze voor de meeste Florida tuinen . Met goed onderhoud gaat uw kattekruid gedijen . Het kan zelfs produceren een tweede flush van bloei in de herfst . Wat je
Organische stof
Spade of helmstok
Tuinslang
Compost
Snoeischaar nodig
alcohol of desinfecterende
Toon meer instructies
< br > 1

Verspreid 2-4 centimeter van organisch materiaal , zoals bladvlekkenziekte of compost , over de planten plaats . Nemen de zaak in de bodem 12 tot 15 centimeter diep met een spade of helmstok . Voer deze taak uit in een gebied met direct zonlicht in de ochtend en wat schaduw in de namiddag . Dit helpt de kattekruid beschermen tegen branden tijdens het Florida's hete zomer . Kopen van 2

Water het kattekruid in zijn kwekerij container totdat u de waterafvoer uit de bodem . Wacht een of twee uur , zodat de plant is niet - water benadrukt op planttijd .
3

Graaf een gat dat is twee keer zo breed en dezelfde diepte als de kwekerij container. Neem de kattekruid uit de verpakking en leg deze in het gat . Opvulling van de grond en pak het licht met je handen . Ruimte holes 18 tot 30 centimeter uit elkaar , afhankelijk van de grootte van de volwassen catmint , als de groei meer dan een plant .
4

Water het catmint met 1 centimeter water direct na het planten . Blijven om het te voorzien van water, zodat het een totaal van 1 centimeter water ontvangt per week van regen , tuinslang of een combinatie van beide . Het is misschien niet nodig water geven heel vaak tijdens regenachtige zomers Florida. Plaats een ondiepe container in de buurt van de kattekruid te helpen meten hoeveel water de plant ontvangt na elke regen en water geven .
5

Spreid een 1 -inch laag compost elk voorjaar rond de kattekruid om de bodem te verrijken essentiële voedingsstoffen . Het hoeft niet bemesten .
6

Bezuinigen kattekruid met een derde na het eindigt de bloei in de zomer . Gebruik handclippers die zijn schoongemaakt met alcohol of desinfecterende spray om de verspreiding van ziekten te voorkomen . Deze jaarlijkse snoeien helpt de kattekruid van het krijgen van lang en langbenige . Het stimuleert ook een tweede flush van bloemen.
7

Dig rond het kattekruid ongeveer 8 cm diep en onder knip op te tillen uit de bodem . Gebruik je spade te snijden maar de wortels aan elke plant te verdelen in drie of vier delen, elk met gezonde wortels en groei. Voer deze taak uit in het vroege voorjaar of late herfst wanneer Florida is het weer mild. Verdeel kattekruid elke drie tot vier jaar .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-perennials/1002024161.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.