Huis Tuin

Huis Tuin

Informatie over zonder dop Peanuts

De pinda of aardnoot , is afkomstig uit Zuid- Amerika en is geen noot , maar een peulvrucht , een eetbare zaden ingesloten in een pod . Pinda's groeien ondergronds met de plant produceert bloemen boven de grond . Soorten Peanuts

Hoewel pinda's zijn er in vele verschillende variëteiten , zijn er vier belangrijke soorten . Spaanse pinda's zijn zoet en ideaal voor pinda snoepjes. Valencia pinda's zijn ook lief , ideaal voor het roosteren of koken in de schil . Virginia pinda's zijn ideaal voor tussendoortjes en Runner pinda's zijn ideaal voor het maken van pindakaas .
Voedsel Gebruikt

Verschillende voedingsmiddelen bevatten , andere dan pindakaas , pinda olie en pinda snacks . Bedrijven voegen gemalen pinda's aan levensmiddelen zoals dieet bars en proteïne shakes om het eiwit te verhogen . Imitatie zuivelproducten en sommige diervoeders bevatten ook pinda's .
Non-Food Gebruikt

George Washington Carver , een agrarische chemicus , ontdekte honderden toepassingen voor pinda's andere producten dan levensmiddelen . Pinda's zijn ingrediënten in diverse goederen waaronder metalen polish , papier, open haard hout, linoleum , wasmiddel , rubber en inkt.

Hoe groot moet een Peanut Plant Grow

De pinda plant, wetenschappelijke naam Arachis hypogaea , behoort tot de peulvruchten familie . Het is een eenjarige plant die pindas produceert . Grootte Pinda planten meestal groeien tot 2 meter hoog , en planten kunnen heel verspreid 3 tot 4 meter . Eigenschappen Pinda planten hebben groene stengels en groene , ovale bladeren. Ze produceren kleine gele bloemen die zijn zelfbestuivend . Fu

Meer dan ooit