Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Paddenstoelen >> Content

Hoe om te groeien Ganoderma Lucidum

De Ganoderma lucidum paddestoelen , ook wel bekend als de Reishi of Lingzhi paddestoelen , hebben gediend als een medicinale plant sinds de oudheid . Oude Aziatische remedies Ganoderma lucidum stress en slapeloosheid behandelen , het immuunsysteem en de grootte van bepaalde tumoren verminderen . De champignon kan worden gekookt en gegeten bij de maaltijd of doordrenkt van een thee voor de medicinale voordelen . Ganoderma groeit van nature in het wild , maar je kunt ook cultiveren van de paddestoel op een log om een constante aanvoer te bieden voor u en uw gezin .
Wat je nodig hebt
Log
Boor
Spawn deuvels < br >
Mallet
Water
Tarp
Instructions
1 < p > Zoeken of snijd een hardhouten log meten van 3 tot 4 meter lang en ten minste 1 meter in diameter. De log moet worden gescheiden van de boom ten minste 3 weken tot 3 maanden . Eik, iep en Hemlock logs zijn populaire keuzes voor Ganoderma lucidum groeien .
2 < p > Maatregel 2 centimeter van het einde van het logboek aan de ene kant . Boor een gat , dat de grootte van uw paddestoelenbroed plugstangen past .
3

Boor gaten om al uw plugstangen tegemoet . Space gaten tenminste 4 centimeter uit elkaar om ruimte te laten voor de champignons groeien .
4 < p > Plaats een plug in elk gat . De deuvels worden geënt met Ganoderma sporen , die zal bloeien en groeien in de vochtige , donkere omgeving van het logboek. Tik indien nodig op de plug op zijn plaats met een hamer of een hamer totdat het gelijk ligt met het oppervlak van de log 's .
5 < p > Water de log met gechloreerde water gedurende 2 tot 3 minuten om ervoor te zorgen dat het nat is alles de weg door . Bewaar de log op een schaduwrijke , koele ruimte met een constante temperatuur tussen 65 en 75 graden Fahrenheit .
6 < p > Bedek de log met een dekzeil om vocht vast te houden in het logboek. Controleer de log om de 3 tot 4 dagen en water de log wanneer begonnen te drogen . Afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid , zal de champignons ontkiemen binnen 6 tot 12 maanden .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mushrooms/1002131870.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.