Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Paddenstoelen >> Content

Hoe wordt Reishi Lingzhi de Paddestoelen groeien

& quot ; Reishi & quot ; is de Japanse naam voor een rode paddestoel waarvan de wetenschappelijke geslachtsnaam is Ganoderma . Het Chinese woord voor dit zelfde paddestoel is & quot; Lingzhi & quot . ; Variëteiten van deze schimmel groeit over de hele wereld . De rode variëteit , Ganoderma lucidum , wordt gezegd dat wonderbaarlijke geneeskrachtige eigenschappen hebben . Thee en tincturen worden gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om alles, van allergieën tot hoge bloeddruk om kanker te behandelen . Groeiende reishi paddestoelen is vergelijkbaar met groeiende elke verscheidenheid van Madame paddestoel. Wat je nodig hebt
Hardwood logs
Boor
½ inch boor
Reishi stekkers
Mallet < br > Kaaswas
Brush
Instructions
1 < p > Snijd uw hardhout logs ten minste drie of vier maanden voordat je ze te enten met paddestoel pluggen. Bewaar ze buiten , in de schaduw . Controleer uw hardhout log voor vocht. Het moet niet minder dan 25 procent en bij voorkeur hoger dan 35 procent . Hoewel u niet nodig hebt om het vochtgehalte wetenschappelijk te meten , als je log te droog schijnt , laten weken voor 24 uur of stel het onder een gazonsproeier overnachten.
2 < p > Bestrijk elke mos of korstmos uit de logs maar laat op de schors . Boor gelijkmatig verdeelde gaten helemaal rond de stam met een ½ -inch beetje . De gaten moeten ongeveer 1/8 inch dieper dan de lengte van de paddestoel pluggen zijn . Ruimte de gaten 4 tot 6 centimeter uit elkaar in een afwisselend , ruitpatroon .
3 < p > Doe een lingzhi plug in elk gat . Gebruik een hamer om aanstampen gelijk met het oppervlak van het logboek . Smelt wat food-grade kaaswas en bestrijk de bovenkant van elk gat te dichten . Als uw stekkers kwam met schuim dop uiteinden , kunt u deze stap overslaan .
4 < p > Stapel de logs buiten , in een schaduwrijke plaats met goede drainage. Stapel ze zodat elke log krijgt goede airflow . Stel bijvoorbeeld twee parallelle logs op de grond . Zet twee parallelle blokken op de top van deze , maar zet ze loodrecht .
5 < p > Water de stapel wekelijks als het niet regent om de logs niet uitdrogen . Laat de buitenkant van de logs drogen om schimmel af te houden van de bast . In een paar maanden zul je zien witte draden waaruit aan de uiteinden van de logs. Dit is het mycelium van de reishi paddestoelen . Nu heb je het einde van wat wordt genoemd de spawn run bereikt en de logs zijn klaar om te worden " geplant ".
6

Plant elk blok op de grond in een schaduwrijke plek waar het zal niet gestoord worden . Ongeveer 1 centimeter van de grond moet betrekking hebben op de bodem van elk een. Mulch met bladeren of houtsnippers en het vochtig te houden . Water is er niet genoeg regen per week. Afhankelijk van uw klimaat en de tijd van het jaar , dan zie je de Lingzhi paddestoelen vruchtlichamen aan de buitenkant van de logs in een paar maanden of zelfs een jaar .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mushrooms/1002131789.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.