Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Paddenstoelen >> Content

Paddestoelen groeien op een Willow Tree

Wilde paddestoelen worden vaak geassocieerd met groeien op een bepaald type boom. Een wilg , bijvoorbeeld , absorbeert en houdt overvloedige water in de weefsels , waardoor het een prachtige omgeving waarin de paddestoelen en zwammen groeien . Actie

Paddestoelen groeien op een wilg wanneer het wordt stervende of dood . Het mycelium webben door de dood en rottend hout vezels van de wilg consumeren voedingsstoffen en water , en heeft enzymen die breken ligninen dat houtvezels bij elkaar te houden , het draaien van de boom in fijne humus .
Edibles < br >

Hoewel veel soorten paddenstoelen groeien op een wilg , de eetbare oesterzwammen en de eetbare gouden honing paddestoelen lijken de voorkeur te geven groeit op. Paddestoel jagers op zoek gaan wilgen om deze rassen te oogsten.
Locatie

Wilgen kan worden gevonden groeiend in de buurt van water of in vochtige ruimtes , en de hoge luchtvochtigheid in deze gebieden ook voorstander van de groei van paddestoelen . Tijdens de jaren van droogte , op zoek naar paddestoelen in de buurt van wilgen na een aanzienlijke regenval .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mushrooms/1002024034.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.