Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Morel Mushrooms Groei met Indoor Teelt

Morel paddestoelen behoren tot de Morchella geslacht, die minstens zes soorten bevat . Koks zeer prijs deze paddestoelen zijn om hun fijne , aardse smaak , vooral in de Franse keuken . Morieljes zijn moeilijk om te groeien op grote schaal , dus paddestoel jagers voldoen commerciële behoeften door het oogsten van wilde morieljes . Prive tuinders groeien ook morieljes binnenshuis , hoewel deze paddestoelen zijn traag om de vruchtlichamen algemeen bekend als caps produceren . Wat je nodig hebt
Morel paddestoel kit
taartvorm
Bleach
Biologische compost
Potgrond
Zand
Kalksteen
Toon meer instructies

1

Punch drainage gaten in de bodem van een ondiepe metalen schaal zoals een taartvorm te gebruiken als voedselbakje . Maak de lade met een 5 procent oplossing van bleekwater in de pan te steriliseren. Kopen van 2

Bereid een substraat met 50 procent organische compost , 30 procent potgrond en 20 procent zand. Voeg genoeg gemalen kalksteen aan dit mengsel om de pH van de bodem te verhogen tot 7,2 . Vul de bakken tot een diepte van 2 centimeter met het substraat .

Week 3 van het substraat met water en laat het dan volledig leeglopen. Voeg de morillepaddestoel kikkerdril tot het substraat volgens de instructies van de fabrikant .

Plaats
4 de voedselbakje binnenshuis in een temperatuur-gecontroleerde groeiende kamer zonder licht . Handhaaf een temperatuur tussen 65 en 70 graden Fahrenheit met ten minste 90 procent vochtigheid. Harde brokken mycelium genoemd schlerotia moet op het oppervlak van het substraat in vier tot zes weken .

Koel 5 de voedselbakje bij 39 graden Celsius gedurende twee weken . Voeg langzaam 2 oz . water aan de voedselbakje voor elke vierkante meter oppervlakte van de lade . Laat het water weglopen uit de voedselbakje voor een volledige dag .

Plaats
6 de vruchtlichamen lade terug in de kweekruimte . Houd de relatieve vochtigheid van de kamer boven 90 procent en handhaven bij een temperatuur van ongeveer 72 graden Fahrenheit . Gebruik kweeklampen tot 12 uur licht en 12 uur duisternis te bieden . De stengels van de morieljes moeten verschijnen binnen een week . Oogst de champignons caps als ze groeien .

Hoe te Shiitake Mushrooms Grow

Voor avontuurlijke keuken hoveniers , groeiende shiitake paddestoelen ( paaddestoelen ) presenteert een heerlijke , heilzame uitdaging . Shiitakes kan zowel binnen als buiten worden geteeld , die een klaar levering van vlezige , robuuste traktaties . Gevuld met vitamine D en andere voedingsstoffen , homegrown shiitakes bogen smaak en stevigheid die alleen komen met verse producten . Met een beetje

Meer dan ooit