Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe u Mint uit verstorend

Mint produceert geurige bladeren gebruikt voor culinaire en medicinale theeën , om de smaak zoete desserts , om geur potpourri en als een aantrekkelijke aanvulling op boeketten . Rassen variëren van traditionele pepermunt en groene munt om heerlijk geurende chocolade of ananas mint . In de tuin , mint produceert aantrekkelijke gebladerte en stoot geur wanneer geborsteld , waardoor het een favoriet in parfum of geurende tuinen . Deze quick - groeiende vaste planten bereiken een hoogte van 2 tot 3 voeten en verspreidde zich snel naar andere gebieden van de tuin , als er geen maatregelen worden genomen om ze onder controle te houden .
Wat je nodig hebt
Plant potten of containers < br >
Instructions
1 < p > Plant munt in containers naar het wortelstelsel te korten . Mint reproduceert door het verzenden van ondergrondse uitlopers die pop-up een paar meter afstand en uitgroeien tot een nieuwe plant. Als direct geplant in de kruidentuin of bloementuin , mint agressief & quot ; overneemt & quot ; het gebied en verstikt nabijgelegen planten .
2 < p > Sink potten in de grond aan de illusie dat je mint planten groeien in de tuin bed geven . Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling , terwijl het voorkomen van de wortels van het reizen naar nieuwe gebieden . Gebruik plantenpotten , houten dozen of oude verf emmers als containers , als de container gewoon dient om de wortels bevatten en is niet zichtbaar in de tuin.
3

Controle mint die groeit in de bodem door te kijken naar nieuwe planten die opspringen rond de basis van de plant en trekken ze met wortel . Houd in gedachten dat de wortels verscheidene voeten kan reizen en verschijnen aan de andere kant van het hek of buiten de grenzen van uw tuin . Degenen die ontspringen in het gazon kan worden gemaaid met de grasmaaier .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131767.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.