Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe te besparen geld bij Lowe's en Home Depot

Dus je hoeft te verbeteringen aan het huis te doen, maar werkt met een krap budget . Je gaat naar de lokale grote doos bouwmarkt te vinden en zijn geschokt door de prijzen . Gelukkig zijn er manieren om grote kortingen op Lowe's en Home Depot krijgen met zeer weinig inspanning .
Wat je
internetverbinding nodig
Instructions
1 < p > Vind korting Gift Cards . Veel websites zoals giftcardsagain.com en abcgiftcards.com aanbod cadeaubonnen van beide ketens voor maximaal 10 % korting . Dat betekent dat voordat je zelfs lopen in de winkel heb je een gegarandeerde besparing op alles in de winkel .
2 < p > Gebruik Coupons . Voordat je het huis verlaten om te gaan naar de winkel zorg ervoor dat je een coupon voor een van beide Lowe's of Home Depot . Het maakt eigenlijk niet uit welke winkel u van plan op het winkelen bij omdat beide bedrijven coupons van hun concurrent willen behalve . U kunt coupons als deze heel gemakkelijk vinden door het intypen van een van beide Lowe's /Home Depot Coupons in de zoekmachine van Google .
3

Shop Clearance . Beide winkels hebben klaring items in elke sectie van de winkel , dus zorg ervoor dat deze gebieden controleren . Je zou het exacte item dat u wilde niet te krijgen , maar de besparingen te groot om te weerstaan ​​.
4 < p > Vraag voor een korting . Als je een item vind je wilt dat is niet te koop , maar heeft een klein defect kun je een associate vragen om het item te markeren neer . Negen van de tien keer zullen ze en krijg je het item gemarkeerd beneden en nog steeds in staat zijn om een coupon en korting gift card gebruiken om het item nog goedkoper te maken.

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131765.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.