Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe te Mint planten groeien

< p > Mint is een makkelijk te kweken kruid , waardoor het een goede keuze voor zowel de beginnende als ervaren tuinier . De beste manier om mint groeien in een pot , want het groeit en verspreidt zich snel , tenzij bevatte . Er zijn vele variëteiten van munt om uit te kiezen , elk met een eigen heerlijke geur en smaak . Sommige populaire keuzes zijn pepermunt , groene munt , appel , citrus en chocolade .
Wat je
Small - kwekerij uitgegroeid munt plant ( meestal beschikbaar in 4 - inch potten )
1 12 - inch pot met drainage nodig gat voor elke plant
Potgrond
Troffel
Instructions
1 < p > Koop een munt plant in een tuincentrum . Vul een grote container helft tot tweederde vol met potgrond . Verwijder de munt plant uit de originele verpakking , als een groot deel van de bodem rondom de wortels mogelijk te verlaten .
2 < p > Plaats de plant in het midden van de pot . Voeg extra potgrond rond de munt plant tot het bodemniveau is een centimeter onder de rand van de pot. Aanstampen van de bodem stevig in. Ruim water , totdat het water begint te druppelen via de drainage gat van de pot. Knijp de rug van de nieuwe tips om bossige , krachtige groei te stimuleren .
3

Wacht tot het gevaar van vorst voorbij is voordat u de container buiten . Mint verkiest ochtendzon met grond die goed gedraineerd . Noordelijke en oostelijke blootstellingen zijn ideaal . De plant regelmatig water , en houdt de grond vochtig . Zorg ervoor dat u de bladeren nat .
4 < p > Snijd de plant terug met ongeveer een derde in het mid - seizoen. Dit zal een sterke groei te bevorderen en houdt de plant van het gaan naar bloem. Een bloeiende plant produceert bladeren die vaak taai en bitter te zijn . Aan de positieve kant , de witte of bleke lavendel bloemen trekken bijen en vlinders , en biedt hen een bron van pollen .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131760.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.