Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe ontwerp Met Catmint Bloemen

< p > Catmint of kattenkruid is een meerjarige kruidachtige plant die deel uitmaakt van de mint familie . Kattekruid verkiest neutraal , goed gedraineerde grond , maar is tolerant ten opzichte van een aantal voorwaarden . Het heeft een merkbare geur , vooral wanneer de bladeren worden geplet . Hoewel sommigen vinden de geur onaangenaam , kattekruid is een effectieve natuurlijke afweermiddel voor muggen en andere insecten . Kattekruid is een ideale keuze voor een vlindertuin , het aantrekken van zowel vlinders en bijen . Zangvogels ook voeden met de rijpe zaden . Kattekruid zal bloeien van juni tot september .
Wat je nodig hebt
Catnip planten of zaad
Spade
Complementaire planten , afhankelijk van het ontwerp
Tuin ontwerpplan
test van de grond kit
Plant container
Instructions
1 < p > Maak een ontwerp plan. Voor het planten van kattekruid , beslissen hoe het zal passen in uw tuin plannen . Catmint kan een agressieve naast de tuin zijn . Gezonde planten kunnen groeien tot 3 meter hoog . Kattekruid kunt gemakkelijk over een tuin , tenzij het een of andere manier is opgenomen .
2 < p > Test de bodem. Kattekruid zal een relatief breed pH-bereik tolereren . Zolang vruchtbare bodem en niet overdreven zuur , zal kattekruid goed . Bemesten meestal niet nodig is .
3 < p > Kies een geschikte locatie . Kattekruid gedijt het best in zonnige omstandigheden . Sinds kattekruid is gevoelig voor schimmel , zorg ervoor dat de bodem zijn goed gedraineerd en luchtcirculatie rond de plant is goed. Vermijd het planten in schaduwrijke omstandigheden of in gebieden die alleen 's middags zon ontvangt .
4 < p > Plant zaden of stekken van bestaande installaties. Kattekruid kunnen worden gekweekt uit zaad , maar de beste resultaten komen uit transplanteren gevestigde kattekruid . Plant na de laatste vorst van het seizoen . Kattekruid kunnen worden geplant gedurende het groeiseizoen .
5 < p > Plant kattekruid planten in de buurt moestuinen om te profiteren van bestuivers die kattekruid aantrekt . Hommels zijn sterk aangetrokken tot de aromatische roze en paarse bloemen .
6 < p > Maak een vlindertuin door het planten van kattekruid met andere vlinder aantrekken van bloemen zoals gloeiende ster en zonnehoed . Kies inheemse planten die weinig onderhoud voor extra voordelen voor nodig .
7

Moedig vogels naar uw tuin te gebruiken door het planten van kattekruid met soorten zoals bottlebrushbloem gras of zwart-eyed Susan . Vogels zullen genieten van de producten die door deze planten zaden. Het toevoegen van een vogel bad zal de tuin nog aantrekkelijker voor vogels maken .
8

Plant kattekruid in containers om de voordelen van het hebben van het in de tuin te plukken , terwijl het voorkomen van de verspreiding ervan . Zorg ervoor dat de container afvoeren goed .
9

Transplant kattekruid om kale gebieden om een ​​snelle, aantrekkelijke omslag te bereiken en te voorkomen bodemerosie. Eeuwige natuur en snel groeipatroon kattekruid 's maken het een goede keuze voor gebieden met afvoer en bovengrond erosie.

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131753.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.