Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe te planten Mint Van Zaden

< p > Munt is een kruid wereldwijd gebruikt . Groene munt, pepermunt en mint chocolade zijn voorkomende vormen van mint . Gebruikt voor mint omvatten thee , snoep , tandpasta , potpourri en als een behandeling voor buikpijn en hoofdpijn. Deze aromatische plant is stimulerend en therapeutisch voor velen. Constante aandacht is niet nodig , als de plant groeit met gemak. Groeien ze binnen of buiten, maar de controle van de groei , als mint vermenigvuldigt zich snel .
Wat je nodig hebt
Grote potten
Bodemloze potten
Soil
Mint zaadjes
Water
Hand snoeiers Natural pesticiden
Instructions
1 < p > Gebruik grote potten om mint zaadjes te planten binnenshuis . Als het planten buiten , plaats een barrière , zoals een bodemloze plastic pot , tussen de munt en andere kruiden en planten . Mint groeit krachtig , overschrijding van het andere planten snel , indien toegestaan ​​. Plaats de bodemloze potten minstens 12 centimeter afstand van elkaar en ongeveer 1 meter onder de grond .
2 < p > Plant munt zaden in het voorjaar , na de kans op vorst geeft als het planten van buiten . Graaf een gat 2 cm diep en leg de munt zaden in het gat . Bedekken met grond .
3 < p > Water van de vers geplante zaadjes . De sleutel voor mint goed groeien is om de grond vochtig te houden . Munt groeit goed in de volle zon of halfschaduw . Houd de munt goed bewaterd als je ze in direct zonlicht .
4 < p > Harvest mint wanneer zijn bloemen bloeien . Gebruik pruners de knip- vloeien voort uit de top van de plant als de bladeren nog vochtig in de ochtend. Zaag niet vanaf de onderkant van de plant , omdat dit ontmoedigt nieuwe groei .
5 < p > Gebruik een natuurlijke bestrijdingsmiddelen op de munt plant . Spuit alleen als insecten , zoals vliegen of kevers , problematisch . Schadelijke roest vormt aan de onderzijde van de bladeren . Controleer regelmatig en verwijder het blad /verlaat als je merkt dat oranje vlekken .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131752.html
Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.