Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe de zorg voor een Spearmint Plant

De groene munt fabriek is al lange tijd een kruidentuin nietje. Het is zeer sterk en heeft een aantal praktische toepassingen , van koken tot behandeling van de zachte ongemakken zoals maagklachten en menstruatiepijn . Het is ook een zeer geurig kruid ; elk deel van deze plant, uit de bloemen aan de stam , heeft een zoete geur die aangenaam is wanneer toegevoegd aan potpourri . Het is zo makkelijk om groene munt die zorg moeten worden genomen om te voorkomen dat een overlast te laten groeien , dat is waarom het wordt vaak geteeld als kuipplant .
Wat je nodig hebt
Spearmint fabriek
Potting bodem
Sand
vloeibare meststof
snoeischaar
Instructions
1 < p > Plant groene munt in rijke potgrond gemengd met een kleine hoeveelheid zand en plaats de container in een locatie die gelijke delen zon en schaduw krijgt .
2 < p > Houd de grond gelijkmatig vochtig . Spearmint houdt van veel vocht , maar wees voorzichtig niet te over - water als deze schimmelziekte kan aanmoedigen .
3 < p > Voeg een laag mulch om de bodem uitdroogt en om het helpen wortels koel blijven .
4 < p > Voer een keer per maand met vloeibare meststof voor groene munt geven een extra impuls van voeding .
5 < p > Snoei regelmatig om de groei te bevorderen en houden de planten op zoek gezond .
6

Bereid groene munt planten voor de winter door het toevoegen van een nieuwe laag mulch . Verplaats de containers naar een meer beschermde omgeving , zoals een veranda of overdekt terras . Als u in de buurt heeft een zeer koude winters is het een goed idee om munt te brengen binnen een zonnige vensterbank tot het koude weer voorbij is .
7

Let op tekenen van ziekte . Terwijl spearmint vrij ziektebestendige is vatbaar voor roest , die wordt gekenmerkt door oranje vlekken op de onderzijde van de bladeren . Behandelen met biologische tuin stof als u vermoedt dat uw planten worden aangetast .
8 < p > Re - pot groene munt wanneer hij begint aan zijn container overwoekeren . U kunt of verplaatsen van de plant in een grotere pot of verdelen en herplanten in de originele verpakking .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131751.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.