Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe te Mint Grow at Home in een Venster

Mints behoren tot het geslacht van planten die bekend staat als Menthas en behoren tot de familie Lamiaceae van planten. Ze zijn overblijvende kruiden en een van de meest ontdekte plantenfamilies ter wereld . Mints zijn meestal geurige planten , heel sterk, en zullen diverse groeiomstandigheden tolereren . Volgens de Universiteit van California , de meest geteelde soorten mint zijn groene munt ( Mentha spicata ) en pepermunt ( Mentha x piperita ) .
Wat je nodig hebt
Mint zaadjes
Sand
Perliet < br > potgrond verhuur 4 -inch pot
Spoon
polytheenzak
Plastic binden
Spray fles
Instructions
1 < p > Maak een goede potgrond voor uw mint planten . Meng een deel zand of perliet met twee delen van gesteriliseerde potgrond .
2 < p > Leg een laag van kleine grind in de bodem van uw groeiende container . Schep de voorgemengde groeimedia in de groeiende container. De groeiende media moet de container ongeveer 3/4 vol vullen . Giet een beetje water in de container naar de media te bevochtigen. Verstevigen voorzichtig naar beneden de grond .
3 < p > Pak een snufje mint zaden tussen duim en wijsvinger en strooi ze over het oppervlak van de bodem in de pot. Duw ze voorzichtig in de bodem met behulp van uw vingertoppen of de achterkant van een lepel . Plaats de container in een plastic zak en gebruik een bindsluiting om de tas af te dichten .
4 < p > Breng de pot naar de plaats waar het is helder en warm. Probeer de pot voorzien van een temperatuur tussen 70 en 75 graden Fahrenheit . Als u de container niet dagelijks kunnen voorzien van zes tot acht uur van indirect zonlicht , plaats het ongeveer 6 centimeter uit de buurt van een tl- licht voor 10 tot 12 uur per dag. Er moet voldoende vocht in de plastic zak te zijn . Maar als de groeiende media lijkt uit te drogen , open de zak en spuit het oppervlak van de bodem met water .
5 < p > de container uit de plastic zak verwijderen zodra de munt planten ontstaan ​​, meestal in ongeveer 2-3 weken . Breng de pot van munt tot een op het zuiden of het raam op het westen in uw huis . Er moet ongeveer zes tot acht uur licht voor uw mint planten dagelijks . Probeer de groeiende temperatuur in de 55-70 F range te houden . De grond in de container vochtig door spritzing de zaailingen met water als nodig .
6 < p > Transplant de zaailingen als ze gegroeid tot ongeveer 1/2 inch hoog. Doe potgrond in een 6 -inch of grotere pot totdat het is ongeveer 2/3 vol . Het uitzoeken van de munt zaailingen door uitgraven bosjes van zaailingen met een lepel . Stel ongeveer twee tot drie groepjes van mint zaailingen per 6 - inch pot. Schep in de potgrond rond de bosjes van zaailingen . Aandrukken van de grond rond elke zaailing . Giet water in de pot om de munt zaailingen verzadigen .
7 < p > Zet de container van munt planten in een kom of bak die een dunne laag kiezels bevat . Giet een paar kopjes water in de kom met de steentjes bevochtigen elke dag of twee te helpen houden het vochtig voor uw mint planten .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131750.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.