Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Wat Aanvallen Mint Planten

?

Mint planten zijn gebruikt door tuinders te helpen houden ongedierte zoals muizen , vliegen , motten , mieren en muggen weg . Het is ironisch , daarom , dat munt zelf is gevoelig voor plagen in de tuin . Mint kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van verschillende dingen , maar als je mint planten aangevallen of opgegeten wordt u niet ze te gebruiken voor iets .
Maïsboorder

De Europese maïsboorder is een nachtvlinder bekend om schade aan de munt plant te doen. Wanneer in het larvale stadium , Europese maïsboorders eten weg in de fabriek , beschadiging van de stabiliteit van de stengels en het afsnijden van de onontbeerlijke levering van essentiële voedingsstoffen naar bepaalde delen van de plant. In zeldzame gevallen , hebben de Europese maïsboorders ook verspreiding van de ziekte te planten die ze infecteren , zodat de zorg voor hen op het eerste teken van infectie is cruciaal voor de gezondheid en de veiligheid van uw munt gewas .
Loopers < br > < p > Loopers worden zo genoemd vanwege de manier waarop ze lopen in hun larvale stadium te wijten aan de manier waarop hun lichaam werken . Een gemeenschappelijke munt pest , loopers meestal vallen mint planten van mei tot juli , soms later afhankelijk van het weer . De larven zien eruit als kleine groene rupsen en de volgroeide looper is een soort nachtvlinder . De vrouwtjes zijn meestal lichtbruin , en de mannetjes krijgen donkerder bruin van kleur zijn.
Aardrupsen

Een andere veel voorkomende munt plant pest , cutworms voeden met mint planten zowel boven en onder de grond . Bovengronds deze kent de bladeren door de munt plant eten en onder het oppervlak , ze meestal eten door stengels , waardoor grote schade aan de munt plant . Hoewel er veel verschillende soorten cutworms , de meest voorkomende variëteit zijn te herkennen aan een "V" vormig patroon op hun rug , en ze zijn meestal bruin , groen of romig in kleuring.
Two - Bonte spint

Twee -spotted spint , hoewel moeilijk te zien , kan ernstige schade aan uw munt plant veroorzaken . Hoewel ze te hard om te zien , tenzij u specifiek op zoek bent naar voor ze kan zijn , het is niet moeilijk om te vertellen wanneer ze infecteren uw munt plant . Meestal te vinden op de onderkant van de bladeren , twee -spotted spint breken door de huid van de bladeren met hun mond en zuigen vitale voedingsstoffen , waardoor de plant verwelkt en laat blad kwestie geel of bruin . Een gemeenschappelijke kennisgever van een twee -spotted spintmijtinfectie is singels . Alle spintmijten maken kleine banen op de plant met het blote oog . Het is absoluut noodzakelijk voor het overleven en het welzijn van uw munt plant dat je de controle populatie spintmijten bij de eerste tekenen van een infectie als gevolg van hoe snel spint populatie kan groeien uit de hand .
< Br >
From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131748.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.