Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe te planten Mint Kruiden

Leren hoe je mint kruiden te planten is zo simpel als het leren hoe je de bodem , waar en wanneer te planten , en de speciale groeiomstandigheden waarin mint kruiden gedijen bereiden . Na het planten mint kruiden , in een mum van tijd zult u het oogsten van de bladeren voor culinaire , of zelfs geneesmiddelen , gebruikt .
Wat je nodig hebt
Mint planten
Soil
Spade of shovel
Water
Instructions
Voorbereidingen voor de munt Kruiden
1 < p > Aankoop mint planten te planten bij een tuincentrum of kwekerij. Mint planten zijn het best om eerst nog kleine planten die klaar om te worden getransplanteerd , in plaats van groeien uit zaad zijn . Beslis welke soorten u wilt cultiveren . Spearmint en pepermunt zijn twee populaire rassen van munt, net als appel, citroen en sinaasappel pepermuntjes .
2 < p > Beslis of om ze te planten in de grond of in een container . Het planten van mint kruiden kunnen succesvol met zowel containers en in de grond zijn. Veel tuinders met kleine ruimtes liever container kruidentuinen die samen kunnen worden gegroepeerd en zijn gemakkelijk te bereiken , maar of je plant in de grond of in een container , een planting instructies blijven hetzelfde .
3

Bepaal de beste locatie . De meeste kruiden nodig volle zon voorwaarden echter mint gedijt in zowel schaduwrijke en zonnige plaatsen . Mint kunnen worden geplant in borders onder andere kruiden of bloemen , in een deel van de tuin, of in containers , alleen of met andere kruiden .
4 < p > Bereid de bodem. Sinds kruiden delen dezelfde groeiomstandigheden als groenten , voorbereiding van de bodem met kalk en kunstmest is essentieel voor het succes . Met behulp van een commerciële tuin en potgrond beschikbaar voor de consument bespaart een stap in de aanplant proces .
Het planten van de Munt Kruid Plant
5 < p > Een gat graven . Het gat , of in de grond of in een pot , moet ongeveer twee keer de breedte van het kruid plant zijn.
6 < p > Zet de plant in het gat en in te vullen met vochtige grond . Zorg ervoor dat u in te vullen met voldoende bodem en druk lichtjes aan luchtbellen te verwijderen . Mound het vuil iets rond de basis van de plant voor adequate ondersteuning en drainage .
7

Water grondig . Mints gedijen in bodems die vocht vast te houden , dus gebruik voldoende water om de bodem volledig nat . Doorgaan met water als nodig is , niet waardoor de bodem uit te drogen tussen de gietbeurten .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131743.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.