Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Planten die leven in een vochtig subtropisch klimaat

Een UMID subtropische klimaat wordt gekenmerkt door een hoge luchtvochtigheid in de lucht . De jaarlijkse neerslag in deze regio's wordt gelijkmatig verdeeld over het jaar en de vorst is meestal af en toe een probleem tijdens de winters. De zomer temperatuur in de vochtige subtropische varieert tussen 69-78 graden F en wintertemperatuur zelden onder 32 graden F. De planten ideaal voor de vochtige subtropische gebieden vaak de inheemse planten van deze en andere soortgelijke gebieden rond de wereld .
Acalypha

Acalypha ( Euphorbiaceae ) zijn inheemse struiken van de tropen die gedijen in vochtige en sub- tropische weer . De dichtbevolkte structuren struiken hebben een hoge groeisnelheid . Acalypha tolereren warmte maar hebben een lage tolerantie voor droge wind die de neiging heeft om hun bladeren te verbranden . Er zijn een aantal rassen van Acalypha , die allemaal groeien in gebieden van de volle zon of halfschaduw . Het loof van acalypha is groot en gekarteld en wordt geleverd in de kleuren oranje , geel, groen , rood en goud al vaak te zien zijn op dezelfde plant .
Beaumontia

Beaumontia ( Apocynaceae ) is een plant groep met negen soorten van groenblijvende , geurende planten die oorspronkelijk uit de vochtige , subtropische gebieden van India tot Vietnam zijn . De planten hebben stevig, glanzend blad en bloei met lange , witte , buisvormige bloemen voor het grootste deel van het jaar . Beaumontia best groeien in halfschaduw en vruchtbare , vochtige grond . De planten groeien krachtig onder optimale omstandigheden vereisen derhalve ruimte om te spreiden . Snoei na het planten klaar zijn met bloeien . Beumontia zijn ideaal voor beschutte patio of voor het klimmen op hekjes en kan gemakkelijk worden gekweekt uit stekken .
Orchid Trompet Vine

Orchid trompetwijnstok ( Clytostoma callistergiodes ) is een native subtropische wijnstok uit Zuid-Amerika . De plant wordt ook wel aangeduid als de Argentijnse en groeit optimaal in warme , vochtige klimaten . Orchid trompetwijnstok bloeit overvloedig met bloem clusters in de kleuren van lavendel of orchidee roze met strepen van paars. De wijnstok is geliefd om zijn langere bloei waar ze bloemen voor het grootste deel van de tijd in het voorjaar en de zomer . De donkere en glanzende bladeren creëert dikke cover wanneer ze groeien als achtergrond plant. Orchid trompetwijnstok is een krachtige planten met een hoge groeisnelheid .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131732.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.