Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Ziekten Gemeenschappelijk voor de installatie van de munt

De munt plant is een populaire aromatische kruid inheems in Europa en Azië . Mint planten zijn vaste planten die vaak een hoogte van maximaal 3 meter bereiken . Terwijl de munt plant is een ideale keuze voor beginnende tuiniers , is het gevoelig voor een aantal veel voorkomende ziekten die de groei van planten beïnvloeden.
Fusarium Wilt

Fusarium zult meestal beïnvloedt basilicum en leden van de mint familie . Fusarium verwelkingsziekte wordt ingevoerd in de velden en kassen via besmet zaad. Planten met deze ziekte groeien normaal tot ze hoogten van 6 tot 12 centimeter bereiken , dan hun groei wordt belemmerd en ze verwelken . Symptomen geassocieerd met fusarium zult kunnen bevatten bruine strepen op de stengels , plotse bladval , scheve uiterlijk van stengels en verkleuring van de stengel . Volgens de North Carolina Cooperative Extension meeste munt planten vertonen uiterlijke symptomen van fusarium verwelkingsziekte maar dragen via inoculum per jaar , waardoor de infectie van nieuwe installaties . Fusarium zult kunnen aanhouden in de bodem voor acht tot 12 jaar .
Verwelkingsziekte Verticillium

verwelkingsziekte Verticillium is een schimmelziekte die meer dan 300 soorten planten beïnvloedt. Planten in de mint familie zijn gevoelig voor verwelkingsziekte Verticillium , stelt de Missouri Botanical Garden. De symptomen die gepaard gaan met deze ziekte is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en het type plant, maar kunnen bestaan ​​uit het geel worden van bladeren , plotselinge verwelking , vroegtijdige bladverlies en verminderde groei van de groei van planten . De eerste symptomen kunnen hebben alleen een deel van de plant of de gehele plant . Planten kunnen snel sterven of kan langzaam sterven in de loop der jaren .
Meeldauw

Echte meeldauw is een ernstig probleem dat van invloed op de leden van de mint familie , zoals als bijen balsems . Meeldauw veroorzaakt door een schimmel , waardoor een wit poeder op bladoppervlak en bladeren vaak voortijdig vallen . Symptomen van deze schimmelziekte zijn ernstig in planten die overbevolkt zijn , gestrest zijn door droogte en groeien in gedeeltelijke zwaar schaduwrijke gebieden . Het planten van meeldauw resistente rassen is de beste manier om echte meeldauw in mint planten voorkomen . Het verwijderen en vernietigen van mint planten die zijn besmet door echte meeldauw zal het volgend jaar de kans op infectie te verkleinen .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131728.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.