Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Kan Muntbladeren Worden Gegeten

< p > hartvormige bladeren Mint 's en mooie groene kleur maken het een welkome aanvulling op de tuin - en de keuken ? . Mint is eetbaar , met één uitzondering . Pennyroyal , een lid van de mint familie , kan leiden tot ernstige ziekte of zelfs de dood als intern genomen , volgens de Family Health Information website.
Gebruikt

Mint is een overblijvend kruid dat heerlijke smaak geeft , vers of gedroogd . Hak het toevoegen aan marinades en dressings voor vlees of salades . Garneer limonade met verse , hele groene bladeren , of brouwen om een ​​thee te maken.
Types

Mint komt in vele variëteiten , elk met een eigen subtiele geur en smaak . Probeer groene munt en pepermunt voor traditionele mint smaak , of citroen , appel , chocolade of basilicum munt. Niet alleen deze pepermuntjes smaken heerlijk in recepten , maar ze hun geur wanneer je borstel door hen in de tuin vrij te geven.
Overwegingen

Ongebruikt verspreidt via agressieve ondergrondse uitlopers en kan al snel nemen over uw erf . Plant het in een container die op het terras of zinken van de container in de grond . Trim het terug af en toe aan de compacte vorm te houden .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131718.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.