Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Waarom worden mijn Palm Tree's Bottom bladeren draaien Brown

?

Palm bomen zijn inboorlingen van de tropische en subtropische gebieden en gedijen bij warm en vochtig weer . De bomen hebben fanlike of vederlicht , groot blad , dat is geclusterd bovenop glad of structuur trunks . Palmenbomen zijn gevoelig voor een aantal ziekten .
Identification

Fusarium is een schimmelziekte palmen veroorzaakt door Fusarium oxysporum . Verschillende soorten van de schimmels beïnvloeden verschillende palmen . Fusarium is een vasculaire ziekte die verwelkingsziekte veroorzaakt op palm bladeren .
Symptomen

Fusarium verwelkingsziekte infectie wordt gekenmerkt door de geleidelijke bruining en vergeling van bladeren vanaf de onderste bladeren . Naarmate de ziekte voortschrijdt , het bruin uitstrekt naar het centrum en bovenste gedeelte van de kap . De verkleurde blad valt niet af , maar blijft op de boom . Aangetaste bomen sterven meestal binnen een paar maanden van de infectie .
Beheer

Fusarium verwelkingsziekte is niet te genezen , volgens de Universiteit van Californië Extension . De beste strategie is om bomen te kopen van betrouwbare bronnen . Niet over water bomen en vermijd het planten in zware , slecht doorlatende grond.

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131702.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.