Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Kleine Groene Worm op Green Bean Planten

Groene bonen zijn een populaire huis tuin groente met een tweede plaats is voor tomaten , zoals aangehaald door de Universiteit van Illinois Extension . Het warme seizoen groente komt in bush en pole variëteiten en is zeer gevoelig voor vorst en lage temperaturen . Kleine groene wormen zijn waarschijnlijk plagen van groene bonen .
Identification

Green bean planten zijn waarschijnlijk besmet krijgen met de mindere maïsboorder . De blauw-groene worm heeft bruine strepen en is over & frac34 ; inch lang. De plaag is het larvale stadium van bruingeel tot zwarte motten met 1 - inch spanwijdte .
Schade

De wormen tunnel en diervoeders in de stengels van aangetaste plant onder de grond . Dit veroorzaakt girdling belangrijke stammen . Bovengrondse symptomen zijn verwelking en groeistoornissen . Planten zijn ook vervormd en knoppen beginnen te verdorren . De gehele plant sterft vaak . De pest komt het meest voor in planten groeien in zandgrond en tijdens droog weer .
Beheer

Houd het planten vrij van afval en onkruid . Chemische bestrijding strategieën omvatten het gebruik van permethrine , tefluthrine of chloorpyrifos .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131666.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.