Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Granulaire Flea & amp ; Tick ​​Pesticiden

< p > vlooien en teken worden vaak gecontroleerd met pesticiden , waarvan een aantal zijn in korrelvorm . Zoals aangehaald door de Universiteit van Florida Extension , hebben bijna 2.000 soorten vlooien er wereldwijd geïdentificeerd . Teken zijn zeer klein leden uit de spinfamilie en zendt ziekten ze bijten mens en dier .
Carbaryl

Carbaryl behoort het korrelvormige bestrijdingsmiddelen die effectief reguleert meer dan 100 verschillende soorten insecten zoals vlooien en teken . Dit algemeen - gebruik van pesticiden is veilig voor gebruik op huisdieren en werkt door inslikken of direct contact . Het bestrijdingsmiddel wordt verkocht onder een verscheidenheid van verschillende handelsnamen .
Cyfluthrine

Clyfluthrin bestrijdingsmiddel is beschikbaar in korrelvorm en regelt een aantal plagen , zoals een teken, vlooien , kevers , kevers en zuigende insecten door inname en contact. De chemische stof is een synthetisch pyrethroïde dat de werking van natuurlijk voorkomende pyrethroïden nabootst . Verkrijgen cyfluthrin onder verschillende handelsnamen .
Methoprene

Methoprene granulaire insecticide controles gerichte ongedierte zoals teken en vlooien door te interfereren met de normale groei en rijpheid . Het bestrijdingsmiddel is geclassificeerd door het Amerikaanse Environmental Protection Agency als een insecticide en groeiregulator .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131608.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.