Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Kan ik toevoegen Top Soil naar mijn bestaande Lawn

? < P > De bovengrond is de bovenste laag van de aarde . Zijn hoge gehalte aan organische stof en geërodeerde rots materiaal maken het een waardevolle bron . Verschillende diepten van de bovengrond worden aanbevolen voor de teelt van andere planten, met inbegrip van nieuwe of bestaande gazons .
Aanbevolen Diepte

Je hebt minimaal 4 centimeter van de bovengrond voor het behoud van een optimale gezondheid gras , volgens auteur Richard L. Duble . De ideale diepte van de bovengrond is 6 tot 8 centimeter . Als bestaande gazons slecht en minder krachtig groeien , het is vaak een indicatie dat de grond moet worden gewijzigd met teelaarde . Om bovengrond toe te voegen aan een bestaande gazon , gras maaien tot een hoogte van 2 inch , dek af met een 2 - inch laag van teelaarde en het gebruik van een hark om voorzichtig te werken het in het gras om te gras niveau te brengen .
< br > Selectie

Bij de aanschaf van de bovengrond , controleer de pH , textuur en organische stofgehalte . Volgens de Universiteit van Missouri Extension , de pH van de kwaliteit bovengrond is tussen 5,5-7,5 , en de textuur is een combinatie van slib en leem .
Alternatieve

Gezien de kostbare aard van bovengrond , is vaak duur en moeilijk te verkrijgen . De beste alternatief bovengrond is het gebruik van compost . Compost is een gemakkelijk verkrijgbaar , rijke bron van organisch materiaal dat kan worden topdressed op bestaande gazons om voedingsstoffen te verhogen en te verbeteren bodemtextuur .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002131559.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.