Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Kan St. Augustine Grass Have Bovengrondse Runners

? St. Augustinus gras is inheems in verschillende tropische gebieden in de wereld , vooral het zuiden van Mexico , Zuid-Amerika , West-Afrika , Australië en de Caraïben. In zijn natuurlijke habitat , het gras groeit uitgebreid op kalksteen kusten , zeereep en zout en zoet water moerassen . Het bereik van St. Augustine gras biedt soortgelijke gebieden in de Verenigde Staten en wordt op grote schaal geteeld langs de Gulf Coast en Florida . St. Augustine gras heeft specifieke groei eigenschappen, waaronder bovengrondse lopers. Groei Trekken

St. Augustinus gras heeft een agressieve groeiwijze en verspreidt zich met bovengrondse stengels of aangeduid als uitlopers lopers . De uitlopers groeien tot enkele meters lang en neem wortels waar de knooppunten , of de gebieden waar de bladen groeien , raakt de bodem. Het gebruik van uitlopers , zode of de stekker is de belangrijkste methode van het uitdragen van het gras bleef . Hoewel zaad soms worden gebruikt , is deze methode niet verkreeg grote populariteit .
Beschrijving

Het gras heeft een medium groene kleur , grove textuur en brede bladen die boot - zijn gevormd aan het uiteinde. Het blad bladen zijn gevouwen op de knop of basis en gebrek oorschelpen . De bladschede is vlak en vormt een dunne bladsteel of blade stengel. Het gras verspreidt zich in een sluipende manier gezien de lange uitlopers , het creëren van een lage en dichte grasmat. De dikke groei van St. Augustine maakt het zeer goed bestand tegen onkruid.
Eigenschappen

Omdat het een warm - seizoen gras, St. Augustine gras is zeer geschikt om gebieden van de volle zon en regio's met warm weer . Wanneer ze groeien in warme gebieden , het gras past zich ook aan schaduw. De water-efficiënte gras groeit snel tijdens de zomer en gaat slapende in de herfst en winter . Met zijn lage tolerantie voor slijtage en verkeer , St. Augustine gras is meer geschikt voor lage - verkeer binnenlandse gazons , in plaats van sportveld of gebieden met veel verkeer . Het gras vereist een hoog niveau van stikstofrijke meststoffen per jaar en is slecht tolerant koud .
Problemen

De dichte groeiwijze van St. Augustine gras maakt het ernstig gevoelig vervilting waar riet verstopt gazons geworden moeilijk te maaien . Ernstige plagen omvatten engerlingen en de zuidelijke cinch bug . Voorkomende ziekten van St. Augustine gras bevatten bruine patch. Gazons die slecht worden onderhouden , zijn onvoldoende bevrucht of last heeft van de droogte zijn meer vatbaar voor ziekten en plagen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002023713.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.