Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

De Beuk Blight Bladluis

Beuken ( . Fagus spp ) zijn groot - formaat loofbomen met donkergroen blad dat roodbruine tinten aannemen in de herfst. De bomen hebben een volwassen hoogte van maximaal 90 meter , met een laag groeiende takken die bijna de grond raken . Beuken passen zich goed aan gebieden van de zon of schaduw en zijn gevoelig voor bepaalde plagen . Deze omvatten de beuk plaag bladluis die vooral teistert beuken . Pest Identificatie

Beech bacterievuur bladluizen zijn - sap zuigende insecten die behoren tot de wolluis groep . Het natuurlijke verspreidingsgebied van de plaag varieert van Maine tot Florida . De beuk plaag bladluis vooral van invloed op de Amerikaanse beuk , Fagus grandifolia . Plaag op bomen wordt merkbaar tijdens het begin van juli . Niet in de hand in de tijd, de insecten aannemen grote populatie medio val. De plaag is waarschijnlijk ook de wortels van bepaalde naaldbomen teisteren .
Beschrijving

Net
alle bladluizen , de beuk plaag bladluis is zacht bodied en ovaal , zelden meer dan 1 /8 inch lang . Er zijn twee pijpvormige siphonen die groeien vanaf de achterkant van het lichaam , het onderscheidende kenmerk tussen bladluizen en andere zuigende insecten plagen . De beuk plaag bladluis is lichtblauw van kleur en is bedekt met witte wasachtige filamenten die het ongedierte geven een verwarde blik . Als het ongedierte te verzamelen in groot aantal op de bladeren en stengels, de aangetaste bomen nemen op een besneeuwde look.
Schade

Beech plaag luizen voeden zich met boomsap en scheiden kleverige honingdauw dat valt op boom gebieden onder hen. Dit bevordert de groei van roetzwarte schimmel op besmette gebieden . Hoewel plagen zijn niet destructief voor de boom in lagere aantallen , kunnen grote populaties van de kleinere takken van de bomen te doden . Loof begint te krijgen verkleurd en vervormd door overmatig verlies van sap . De roetzwarte schimmel vermindert de esthetische waarde van de boom .
Management

Introduceer natuurlijke vijanden zoals sluipwespen , gaasvliegen , lieveheersbeestjes en syrphid vliegt in bomen. Controle op de aanwezigheid van mieren in de bomen , omdat deze te beschermen de bladluizen uit hun natuurlijke vijanden . Chemische -control opties zijn het gebruik van tuinbouw olie sprays en insecticide zeep . De systemische insecticide imidacloprid is ook effectief tegen beuken bacterievuur bladluizen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002023700.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.