Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Mint >> Content

Hoe te houden Mint Van Wilting

Verse munt heeft een aroma dat bijna iedereen houdt . Zij beroept zich herinneringen aan vakantie pepermunt snoepjes en jeugd . Mint is ook gebruikt door de eeuwen heen voor holistische remedies zoals verlichting van maagpijn . Net als alle andere verse kruiden , hoewel, mint gemakkelijk verwelkt , het maken van die mooie bladeren minder aantrekkelijk als garnering en in dranken . Maar maak je geen zorgen dat je verse munt zal verwelken in uw recepten . Er zijn een aantal handige technieken om de verwelking proces vertragen. Wat je nodig hebt
Verse munt takjes
ijsblokjedienbladen
Grote kom Briefpapier handdoeken
Plastic zak
Plastic container met deksel
Koelkast
Tall drinkglas of jar
Water
Toon meer instructies
1

Kies drie of vier takjes verse munt door het knippen van de stelen af te dicht bij de grond . Kopen drie of vier fris uitziend takjes munt als je niet je eigen groeien . Clip of kopen meer of minder takjes afhankelijk van het aantal muntblaadjes je nodig hebt. Kopen van 2

Dompel de verse takjes munt in een kom met koud water zo snel mogelijk . Plaats de kom in de gootsteen onder een zachte stroming van koud water . Gebruik je handen om voorzichtig zwenken de takjes munt rond om vuil of insecten te verwijderen . Giet het koele water in de gootsteen en vul de schaal met meer koud water . Herhaal dit totdat de munt lijkt schoon genoeg te eten .
3

Verwijder de takjes munt van het koele water en rol ze in papieren handdoeken tot halfdroge . Laat de takjes aan de lucht drogen voor niet meer dan 10 minuten om alle resterende stilstaand water te verwijderen . De munt kan beginnen uit te drogen als je de lucht laten drogen langer . Als u nodig hebt om uw munt te houden van langer dan drie of vier dagen verwelken , doorgaan naar stap 5.
4

Plaats de lucht droog takjes munt tussen lagen papier handdoeken in een plastic container met een luchtdicht deksel . Zorg ervoor dat er papieren handdoeken tussen de bodem van de kom en de munt en over de bovenkant van de munt voor het sluiten van het deksel. Plaats de luchtdichte kom in de koelkast . De mint veren moeten vers te houden zonder verwelking voor drie of vier dagen of meer . Verder met stap 6 .
5

Plaats de lucht gedroogde takjes munt in een glas drinken of glazen pot gevuld met voldoende koud water binnen om niet meer dan 2 centimeter van het takje stengels bedekken als je niet in met behulp van de munt die dag . Plaats de drinkglas of pot met takjes munt in de koelkast van andere producten. Bedek de muntblaadjes met een loszittende plastic zak . De munt moet vers te houden, zonder verwelking gedurende ten minste een week . Ververs het water elke dag .
6

Haal de muntblaadjes van de takjes van de hand als dat nodig is voor de garnering , recepten , en drankjes . Als de munt begint te vertonen tekenen van verwelking vertonen , verwijder de goede bladeren met de hand uit de takjes en vries ze in IJsblokjeshouders . Vul het ijsbakje eerst met water , zet dan een blaadje munt in elke kubus en vries . Mint ijsblokjes kan ook worden gemaakt als de munt voor het eerst wordt geplukt .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1002023662.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.