Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Jasmine >> Content

Mijn Oleander verliest Bladeren

Oleanders ( Nerium oleander ) worden 8- tot 12 - meter hoge struiken gekweekt voor hun bloemen en hun aanpassingsvermogen aan bijna alle groeiende zones . De groenblijvende planten hebben weinig water nodig en gedijen in de volle zon. Oleanders beginnen te bladeren verliezen wanneer geïnfecteerd met een bacteriële ziekte .
Identification

Oleander bladverbranding is een bacteriële ziekte van oleanders veroorzaakt door Xylella fastidiosa . De ziekte verspreidt zich vooral door insecten zoals scherpschutters . De insecten voeden weefsels van de plant en breng de bacterie . Geïnfecteerde planten sterven binnen 3 tot 5 jaar .
Symptomen

De ziekte komt vaker voor tijdens de warme lente en de zomer weer . De eerste symptomen zijn onder andere de gele verkleuring van gebladerte op een aantal takken , te beginnen met bladranden , gevolgd door de uiteindelijke dood . De ziekte vordert, verspreidt door de plant. Geïnfecteerde planten niet herstellen , omdat de bacteriën verstoppen de - water overbrengen van weefsels in de plant.
Beheer

Er is geen remedie voor oleander bladverbranding . Snoeien alle betrokken planten om de verspreiding van de ziekte te vertragen , en gebruik resistente variëteiten . De gehele geïnfecteerde planten vroeg verwijderen is vaak de beste strategie , omdat op deze manier de verspreiding van de ziekte naar andere landschap planten via insecten .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-jasmine/1002131526.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.