Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Jasmine >> Content

Managing Ongedierte in Michigan op Turf Grass

Een tijdige bestrijding van plagen is een integraal onderdeel van het handhaven van een gezond gazon. Michigan gazons zijn gevoelig voor beschadiging door een aantal ongedierte . Beschadiging gras resultaten in bruin en sterven gras . Het gebruik van bestrijdingsmiddelen is vaak nodig om effectief te beheren turfgrass plagen
Identification

voorkomende plagen in Michigan gazons omvatten bluegrass billbug , zwart - op - bruine kevers met rekeningen . ; 3/16 inch - lange , witte gevleugelde zwarte insecten bekend als chinch bugs ; grey - to- bruin gekleurde motten genoemd zode webworm ; en engerlingen of de larve van kevers.
Schade

Bluegrass billbugs en ​​chinch bugs creëren onregelmatige , bruine vlekken op sterven gras op gazons . Sod webworms niet alleen beginnen om het gazon in flarden te doden , maar eet hele grassprieten . Engerlingen teisteren gazon wortels creëren zachte gebieden op het gazon . Grass trekt gemakkelijk en zode rolt terug gemakkelijk .
Beheer

Michigan State University Extension adviseert het gebruik van pesticiden als ongedierte nummeren erg hoog. Het houden van gazons in krachtige , goede gezondheid is een van de beste preventieve maatregel tegen ongedierte . Gebruik bestrijdingsmiddelen in alleen het gebied waar het ongedierte aanwezig is in plaats van het hele gazon zijn .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-jasmine/1002131436.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.