Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Jasmine >> Content

Wat is het meest tegen de droogte van het gras in Utah

?

Droogte resistente grassen vereisen minder irrigatie en kan beter tolereren periodes van weinig neerslag . De Utah State University Extension adviseert een aantal grassen goed aangepast aan het groeien in de staat en geeft hun kenmerken , waaronder droogte tolerantie .
Identification

Van alle graszoden goed aangepast voor Utah , Rietzwenkgras is de best , volgens de Utah State University Extension . De Universiteit van Californië Extension bevat ook Rietzwenkgras als gras met uitstekende tolerantie voor droogte.
Beschrijving

Rietzwenkgras ( Festuca arundinacea ) is grof geweven met een midden tot donker groene kleur . De cool- seizoen gras heeft een opeenhoping groei en heeft de voorkeur voor de lage onderhoudskosten . Het gras heeft een goede weerstand tegen onkruid en ongedierte paar problemen . Rietzwenkgras behoudt zijn kleur het hele jaar door in gebieden met milde winters.
Cultureel Voorwaarden

Rietzwenkgras doet het goed in het zonnige en deels schaduwrijke plaatsen , en heeft een diepe wortel systeem . Het is tolerant van hittestress en houdt een goed uiterlijk , zelfs bij frequent maaien . Het gras is niet goed presteren op grote hoogte .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-jasmine/1002131427.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.