Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Jasmine >> Content

Grass Killer voor Moestuinen

De groei van ongewenste grassen in moestuinen van invloed op de kracht van planten door te concurreren voor ruimte , voedingsstoffen en water , en leidt tot lage kwaliteit opbrengsten. Grassen zijn vaak moeilijk te controleren , gezien hun grote hoeveelheid zaad en vezelige wortels . U kunt een aanbevolen herbicide gebruiken voor het wegwerken van ongewenste grassen in moestuinen . Identificatie

De Universiteit van Delaware Uitbreiding en de North Carolina State University Extension raden het gebruik van sethoxydim voor het doden van grassen in moestuinen . De chemische stof is verkrijgbaar onder verschillende handelsnamen .
Beschrijving

Producten met sethoxydim zijn postemergence controlemethoden voor een aantal van de jaarlijkse en meerjarige grassen . De selectieve herbicide heeft ook binnen- toepassingen en is verkrijgbaar in de vorm van emulgeerbare .
Gebruikt

sethoxydim helpt om grassen in koolgewassen , greens controle , komkommers , asperges , meloenen , radijs , paprika , rapen , koolrapen , tomaten , witte aardappelen , watermeloenen en zomer en winter squash . Het herbicide heeft geen controle breedbladige onkruiden of nutsedge .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-jasmine/1002107415.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.