Huis Tuin

Huis Tuin

Anthracnose Disease in Poa Grass

Poa gras is de algemene naam voor straatgras ( Poa annua ) . Hoewel straatgras is een van de gemeenschappelijke onkruid in landschappen en turf , verscheidene leden van de poa familie , zoals Kentucky bluegrass en roughbluegrass , worden gebruikt als turfgrasses . Poa gras is een inwoner van Europa en is gevoelig voor tal van aandoeningen, waaronder anthracnose . Veroorzaker

Anthracnose is een schimmelziekte die verschillende grassoorten in de hele wereld . De ziekte , veroorzaakt door Colletotrichum cereale , is bijzonder ernstig op poa gras , citeert de Rutgers University Extension . Ziekteverschijnselen kunnen aanhouden gedurende het hele jaar , maar zijn vooral merkbaar tussen juni en september .
Symptomen

De ziekte begint met de verschijning van ¼ tot ½ inch, ronde , geel -oranje bruine laesies op gras . Met progressie van de ziekte , de vlekken groter worden en onregelmatig gevormd . Oudere grassprieten tonen eerste symptomen. Wanneer de schimmel beweegt in de bladstelen , hulzen en de kroon , de ziekte wordt genoemd basale stengelrot . Symptomen van basale stengelrot onder water doordrenkte laesies die snel zwart worden weefsels rotten. De gehele plant sterft tegen infectie . Bij nadere inspectie blijkt de aanwezigheid van zwart - gekleurde , schimmel vruchtlichamen of sporen in de besmette gebieden .
Gunstige voorwaarden

Schimmel groei wordt vooral de voorkeur tijdens vochtige en warm , midzomer weer . Echter , de ziekte komt ook voor tijdens koeler weer . Anthracnose is gebruikelijk in gras groeit met overmatig bodemvocht en verdichte bodem . Poa gras met minder sterke groei , gemaaid op lagere hoogte of is door droogte , is ook meer vatbaar voor infecties . Gras dat niet regelmatig wordt dethatched heeft een verhoogde kans op infectie .
Management

Sinds antracnose is moeilijk te controleren nadat de infectie optreedt , preventieve maatregelen behoren tot de beste regelstrategieën . Houd het gras goed bemeste en gebruik adequaat niveau van stikstof vooral tijdens de zomer . Verhoog de maaihoogte , want dit vermindert stress op het gras . Verticuteren gras regelmatig verbetert de beluchting in de wortels . Chemische bestrijding opties zijn het gebruik van triadimefon , propiconazol of chloorthalonil . Fungiciden werken het beste wanneer gebruikt als preventieve behandeling of tijdens de vroege stadia van de infectie .

Chemicaliën voor de opheffing van het meer van Weeds

De huidige in een lichaam van water planten niet alleen helpen bij het handhaven van de gezondheid van het water , maar zijn ook een habitat en voedselbron voor vissen . Waterplanten zijn vaak invasief van aard en hun ongecontroleerde groei is schadelijker dan nuttig . De voedselrijke en ondiepe meren en vijvers zijn meer vatbaar voor problemen onkruidgroei . Er zijn diverse aquatische onkruidbest

Meer dan ooit