Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Hoe een Overgrown Arborvitae Trim

< p > Arborvitae , botanisch bekend als Thuja , is een geslacht van naald groenblijvende bomen en struiken die behoren tot de cypres familie van planten . Zoals alle naaldbomen evergreens , levensboom vereisen zeer weinig en zeldzaam snoeien , maar kan tolereren sommige trimmen voor het verzorgen of het vormgeven doeleinden . Wanneer de levensboom is zwaar begroeid , moet je het trimmen in fasen te vermijden kappen om kale hout , als de boom groene gebladerte groei niet kan regenereren op dat punt. Overall , trimmen bezuinigingen moeten altijd worden zorgvuldig overwogen en uitgevoerd met een lichte aanraking .
Wat je nodig hebt
Snoeischaar
lange bladen schaar scharen of elektrische scharen
Instructions
1 < p > Trim je overwoekerd levensboom in het voorjaar voor de nieuwe groene groei verschijnt , maar na de laatste strenge vorst optreedt in uw regio.
2 < p > weg Knip dode , verkleurde of zieke gebladerte, plus twijgen en kleine takken uit het binnenland en de omtrek van de boom of struik . Compost of gooi de knipsels.
3 < p > Snijd de terminal tips van alle takken van de totale omvang van de plant te verminderen , het gebruik van lange bladen schaar scharen of elektrische scharen . Werken rond de gehele plant , gelijkmatig te verwijderen tot aan , maar niet meer dan 1/3 van het totale volume van groene naald gebladerte van de levensboom 's .
4 < p > Herhaal de 1/3 knipproces gedurende drie opeenvolgende jaren geleidelijk verkleinen van de plant. Licht scheren zal ook nieuwe aansporen vertakking op de tips, en het vergroten van de dichtheid van het groene gebladerte , waardoor de plant meer aantrekkelijk, terwijl het invullen van gaten gemaakt op basis van het snoeien .

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002131382.html
Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.