Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Hoe te Plant Bieslook van een Pot

Emerging van bijna bevroren grond in het vroege voorjaar , bieslook ( Allium schoenoprasum ) is een van de meest winterharde culinaire kruiden vaak geteeld in moestuinen . Hoewel ze zijn eetbaar , bieslook maken ook uitstekende rand planten voor bloemenborders . Hun lavendel bloemen bloeien in het vroege voorjaar en blijven op de planten voor een paar weken . De rest van het jaar , hun stekelige bladeren toe te voegen textuur en rente . Bieslook bloemen zijn eetbaar en de smaak van ui, zoals de leaves.Things je nodig hebt
tuintroffel
Toon meer instructies
1

Bereid een beplanting plek die tenminste krijgt zes tot acht uur direct zonlicht per dag. De rand van de moestuin of de eeuwige bloementuin zijn goede keuzes . Kopen van 2

Graaf een klein gaatje met uw tuin troffel . Het gat moet twee keer zo breed en diep als de pot waarin de bieslook momenteel groeien zijn.
3

Pop de bieslook uit de pot door rappen de zijkant van de pot op een harde oppervlak. Tip de pot , zodat de kluit schuift naar buiten en vang het met je andere hand .
4

Plaats de kluit in het gat . Bodem toe te voegen rondom de wortels van de bieslook en stevig het zachtjes met je handen , zodat de plant staat op zichzelf en is stevig in de grond .
5

Water met een hand gieter zodat de bodem is bevochtigd om de diepte van de kluit . Geef het een drankje om de twee of drie dagen , totdat u merkt dat de bladeren groeien . Daarna , voorzien van de equivalent van 1 centimeter neerslag per week .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002107281.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.