Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Hoe te Bieslook Preserve door drogen

Bieslook behoort tot de ui familie , maar ze worden gewaardeerd voor hun smaakvolle bladeren , omdat ze niet produceren bollen . Bieslook groeien goed in zowel indoor als outdoor kruidentuinen , het verstrekken van vers loof jaar - ronde toen binnenshuis gepot. Het drogen van de bieslook kunt u ook het kruid het hele jaar door genieten . Het loof droogt snel en vereist geen speciale apparatuur . De gedroogde bieslook hebben niet dezelfde smaak als kwaliteit het verse kruid , maar ze kleur en enkele smaak aan soepen , sauzen en casseroles.Things je nodig hebt
Bakplaat
Perkamentpapier
luchtdichte container
Toon Meer instructies
1

Snijd de stengels van de plant voordat ze beginnen met het produceren van bloemen. Bieslook verliezen hun smaak na de bloei . Kopen van 2

Snijd bieslook in 1/4- tot 1/2-inch lange stukken . Hele bieslook stengels ook droog goed maar hebben minder culinaire toepassingen .

Lijn 3 een bakplaat met bakpapier . Spreid de bereide bieslook op het papier in een enkele laag .

Plaats
4 de lade in een goed geventileerde plaats uit de buurt van direct zonlicht, buiten of binnen . Roer de bieslook eenmaal per dag , zodat ze gelijkmatig drogen.
5

Verpak de bieslook in een luchtdichte container als ze eenmaal volledig te drogen en worden broos. Bieslook duurt ongeveer 10 uur om buiten te drogen of 1-3 dagen binnenshuis .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002107030.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.