Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Koriander in een container in Zone 9

Het kruid koriander heeft een sterke en unieke smaak . Mensen gebruiken koriander in veel gerechten uit Latijns-Amerika , de VS Zuidwest , Zuidoost-Azië , India en het Midden-Oosten . Koriander groeit van korianderzaad . Mensen ook koken met gedroogde korianderzaad . De bladeren van de kruid koriander worden genoemd , terwijl koriander verwijst naar de gedroogde zaden . Mensen groeien koriander in een container buiten of binnen op een vensterbank in USDA zone 9 , die centraal Florida dekking, zuidelijk Texas en Louisiana , ten zuidwesten van Arizona en delen van West- California.Things je nodig hebt
korianderzaad
Pot < br > Potgrond
Tuin troffel
Potlood of plantboor stok
Water
Schaar
Toon meer instructies
1 Plant de zaden in potgrond .

schep potgrond in de pot met de troffel . Poke een halve centimeter diep gat in de grond met een potlood of plantboor stick. Laat de zaden in het gat en bedek ze met potgrond . Kopen van 2 Water als de grond droog is .

Plaats de pot binnen of buiten in een locatie die minstens zes uur zon per dag ontvangt . Water de plant als de grond droog aanvoelt . Wachten tot 14 dagen voor het planten te ontkiemen .
3 Harvest koriander door het snijden van de stengels in plaats van de bladeren .

Dun de zaailingen ( trek sommige planten ) wanneer de planten bereiken 2 cm hoog , slechts 1:59 fabrieken verlaten in de houder . Oogst na zes weken of wanneer de plant groeit tot 8 centimeter lang . Gebruik een schaar om te oogsten door het snijden van een derde van de weg naar beneden de plant. U mag een keer per week te oogsten .

Hoe om te groeien Basilicum Met Peterselie

Vul een kruidentuin met de kruiden die je het meest gebruikt in de keuken, inclusief bieslook , tijm , peterselie en basilicum . Door het groeperen van kruiden op basis van hun groeiende behoeften evenals uw keuken nodig heeft , kunt u een goed georganiseerde kruidentuin die u goed zal dienen voor jaren te creëren . Omdat sommige kruiden zijn meerjarig en andere kruiden zijn eenjarige planten die

Meer dan ooit