Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Wat te doen met de paarse bloemen die groeien op Bieslook

Bieslook behoort tot de ui familie , maar keren elk jaar . Ze ontstaan ​​in het vroege voorjaar , als jonge tedere gras - achtige scheuten . Paarse bloemen ontstaan ​​in het late voorjaar . De bloemen zijn 1 tot 1 1/2 inch breed en bestaan ​​uit vele vezelige bloemblaadjes . De bloemblaadjes hebben een zwakke ui smaak en aroma . Culinaire Gebruik

Bieslook bloemen een kleurrijke garnituur in vele verse en gebakken gerechten. Knip de bloemen aan hun basis en snijd de bloemen in de helft, of ze gebruiken geheel. Was ze en strooi de bloemen of bloemblaadjes over salades en andere gerechten voor een frisse , milde ui smaak . Meng ze met roomkaas , zure room , groene uien en peper voor een smaakvolle kaas spread , of voeg ze toe aan azijn voor de smaak. Plaats bieslook bloeit in een bruine zak en bewaar ze op een koele , droge plaats voor maximaal drie weken om ze te drogen . Bewaar de gedroogde bieslook in plastic zakken of glazen potten . Gebruik alleen bieslook vrij van herbiciden en pesticiden in voedsel .
Bloemstukken

Snijd bieslook bloesem stengels op het bodemniveau en leg ze in een vaas met voorjaar wilde bloemen en bollen voor een ongewone toevoeging aan bloemstukken te snijden . De bloemen hebben een lichte ui aroma , zodat ze weergeven met geurende bloemen , zoals pioenen of seringen , dat hun geur zal verbergen . Paar verse bieslook met klaprozen , iris , narcissen of madeliefjes voor een natuurlijke weergave . Bieslook bloesems niet goed omhoog houden in gedroogde regelingen , maar hebben de neiging uiteen te vallen .
Tuin Gebruikt

Laat de bloemen op de plant voor een kleurrijke Naast de kruidentuin . Groeien bieslook in een grote pot met viooltjes en bloeiende kool voor een opvallende lente container regeling. Tuck bieslook onder de groenten in de moestuin om konijnen af te schrikken . Snijd de bloeiende stengels terug tot grondniveau wanneer de bloemen beginnen te vervagen . Dit voorkomt dat de plant bieslook uit de productie van zaad , die kracht en kwaliteit van smaak vermindert .
Groeiomstandigheden

Bieslook is een van de makkelijkste kruiden om te groeien . Plooi ze in een zonnige tuin locatie of plant ze met vaste planten . Ze tolereren halfschaduw , hoewel ze groeien het best met minstens zes uur zonlicht per dag . De bloemen bloeien in het late voorjaar en de zomer alleen , maar het blad blijft goed groeien in de winter . Verdeel bieslook elke twee tot drie jaar aan kracht toenemen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002106711.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.