Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Kruiden >> Content

Hoe om kruiden te kweken in uw keuken in decoratief glas Containers

Wonen kruiden een decoratief tintje in de keuken , maar ook als nuttig voor uw keuken . Een collectie van het kweken van kruiden is aantrekkelijk op zichzelf, maar om te zetten in een scherm , probeer dan het planten van de kruiden in decoratieve containers . Natuurlijk , waardevol antiek niet de nodige potten te maken , maar kringloopwinkels en rommelmarkten zijn vol van goedkope glazen voorwerpen die een mooie uitvalsbasis voor uw herbs.Things Je
Kruid zaailingen
Broken klei fabriek nodig kan maken pot
Hammer
Potgrond
Perlite of grof zand
Potlood Vloeibare kunstmest
Reinigingsdoek
Toon meer instructies
1

Koop kruid zaailingen of te laten groeien je eigen in een kweekbak . Kies kruiden die u regelmatig gebruikt in uw keuken of dat bezielen een keuken met hun aromatische geur . Tijm , basilicum , peterselie en koriander zijn goed geschikt voor het groeien in kleine containers. Kopen van 2

Schaf een verscheidenheid aan grote glazen vazen ​​of potten . Zij hebben geen behoefte aan exactheid ; in feite , kan uw beeldscherm beter uitzien als ze dat niet doen . U kunt een thema - bijvoorbeeld blauw glas of containers met dierlijke ontwerpen - of liever een verkeerde verzameling van aantrekkelijke containers

Was 3 het glaswerk en laat het drogen < . . br > Goedkope 4

Breek een reeds gebarsten of afgebroken klei pot in stukken 2 of 3 centimeter over . Plantenpot stukken hulp drainage , wat een probleem kan zijn in waterdichte containers .
5

Maak een mengsel van potgrond en perliet of zand . Ongeveer drie delen composteren op een deel perliet produceert een goed doorlatende grond die past bij de meeste kruiden .

Plaats
6 een 2-inch laag van plantenpot stukken in elke container . Voeg de compost mengsel totdat de container bijna vol en druk licht aan . Maak een gat met een potlood in de compost en plant een of twee zaailingen in elke container . Water tot de grond vochtig maar niet drijfnat .
7

Positioneer het glaswerk ergens met goede natuurlijke licht, zoals een vensterbank . Naast het stimuleren van gezonde kruid groei , goed licht geeft ook uw glaswerk op zijn best .
8

Water de containers regelmatig , waardoor de bodem enigszins drogen tussen elke watergift . Bemesten met een vloeibare meststof voor kamerplanten volgens de aanwijzingen . Organische versies zijn beschikbaar als u wilt biologisch geteelde kruiden .
9

Veeg de containers met een vochtige doek schoon om stof te verwijderen . Terwijl u dit doen , observeren de wortels door het glas . Zodra de wortels beginnen te cirkel rond , breng het kruid aan een grotere pot en plant een nieuwe zaailing in de glazen vaas of pot.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1002106514.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.