Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Hoe te planten druiven in Ohio

Of u nu op zoek naar druiven voor wijn , tonen groeien of gewoon te eten , kunt u dit doen in Ohio . Winterhard tot USDA aanplant zone 2 , druiven doen het goed in de zonnige bodem van Ohio , die binnen zones 5 en 6 ligt . Volgens de Ohio State University , de Concord druif is de meest populaire cultivar geteeld in Ohio , maar vele anderen, zoals de Niagara , Delaware , Candice en Reliance worden ook gekweekt . Ohio wijnliefhebbers kan zelfs rekenen op Vidal blanc en Seyval blanc rassen goed te produceren in Ohio.Things je nodig hebt
Pitchfork
Bodemonderzoek kit
Lime of veenmos
Mulch
Fertilizer < br > Trellis of prieel
Snoeien hulpmiddel
Toon meer instructies
1

Plan uw planten druiven in het voorjaar als je in Ohio woont . Pas geplante wijnstokken mag niet bestand tegen de diepvriezers van Ohio winters. Breek de bodem tot een diepte van 2 meter met behulp van een hooivork en de pH van de bodem- test kit . Kopen van 2

de bodem indien nodig wijzigen . Druiven voorkeur bodem met een pH tussen 5,5 en 6,5 , dus je moet kalk te mengen in de bodem, als de pH-waarde onder 5,5 . Als de pH boven 6,5 , voeg veenmos . Voeg de vereiste wijziging volgens de instructies van de fabrikant .
3

Graaf gaten groot genoeg om de wortels tegemoet . Verwijder de wijnstokken uit hun kwekerij containers en storting een wijnstok in het midden van elk gat met de wortels verspreid .
4

Backfill de gaten en dep de grond rond elke grapevine om luchtbellen te verwijderen . Water de wijnstokken met een soaker slang . Levering 1 centimeter water per week , het handhaven vochtige grond op een diepte van 1 inch voor de eerste groeiseizoen .
5

Spreid een 3 -inch laag mulch rond de wijnstokken . Mulchen met schors chips of stro zal onkruid te onderdrukken en te verbeteren drainage . Een laag mulch zal ook de wortels te beschermen tijdens de winter.
6

Breng een 10-10-10 meststof op de grond rond de wijnstokken ongeveer een week na het planten. Breng de meststof volgens de instructies van de fabrikant .
7

Hammer een hekwerk of een prieel in de bodem 2-3 centimeter achter de wijnstokken . Bevestig de wijnstokken aan de tralies of prieel met behulp van elastisch touw . De trellis of prieel zal de wijnstokken te ondersteunen en geven oppervlak waarop te klimmen . Wijnstokken zal alleen maar toenemen met de hoogte van hun steun .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002106393.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.