Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Taking Care van wijnstokken

druiventeelt is niet alleen voor de wijngaarden ; U kunt de zorg voor uw eigen wijnstokken thuis. Deze zoete en zure vruchten groeien goed in warm weer in bijna elke grondsoort . Of de druiven voor sap, snacks , jam of uw eigen zelfgemaakte wijn , kan wijnstokken worden geteeld en geoogst door zowel beginnende als professionele growers.Things je nodig hebt
Grapevine
Water
Meststof
snoeischaar verkopen WASP lokstof Heb Grow buis
Toon meer instructies
Algemene zorg voor wijnstokken
1

Kies een site voor uw wijnstok die het meest zal ontvangen zonlicht en warmte . Plant de wijnstok met meststof te geven de voedingsstoffen die het nodig heeft om te bloeien en vrucht dragen . Wijnstokken kan groeien in bijna elke grondsoort , zolang ze goede afwatering , maar zeer natte grond of klei wordt voorkomen dat de plant goed groeit .
2

Controleer de niveaus van stikstof in de bodem tijdens de leven van de wijnstok . Stikstof is vooral nodig in het eerste jaar tot bladgroei te stimuleren , maar te veel in de jaren na kon overmatige bladgroei die negatief zou kunnen beïnvloeden vruchtdragende veroorzaken . Zorg ervoor dat de pH-waarde van de bodem is tussen 6,5 en 7,5 .
3

Water de wijnstok regelmatig tijdens elke week voor het eerste jaar , kan het zo veel als 5 liter per week nodig om vast te stellen een robuuste wortel structuur . Bescherm de voet van de plant met een groei buis. De buis zal dier of windschade te voorkomen tijdens de vroege groei , zodat sterke wortels kan ontwikkelen , maar moet in de late zomer worden verwijderd om verharding van de wijnstok te moedigen . Staak water geven in de late zomer , zodat de wijnstok een antivries chemische stof die het zal beschermen tijdens de wintermaanden kan produceren.

Plaats
4 een wesp lokstof buurt van uw wijnstok om wespen en andere insecten af te leiden van het voeden op de druiven van de wijnstok. Een mengsel van water , suiker , azijn en vruchtensap in een oude plastic fles soda zal aantrekken wezens met haar nectar in plaats van uw ontluikende wijnstokken . Plant een rozenstruik in de buurt om charme ongedierte en schimmels weg .
5

Bepaal de druivensoort je groeit alvorens te beslissen de beste methode van het snoeien . Snoeien is bedoeld om zelfs fruit spreiding stimuleren en de ziekte tegen te gaan.
6

Bepaal de beste aanpak van de winter zorg volgens uw klimaat. Niet schop sneeuw weg van de basis van de wijnstok . Sneeuw is een goede isolator en zal de wortel temperatuur stabiel te houden tijdens de wintermaanden . Koude klimaten die niet sneeuw ontvangt zijn harder op de wijngaarden en vereisen alternatieve winter bescherming .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002106373.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.