Huis Tuin

Huis Tuin

De beste tijd om te planten Grape Stekken

druif stekken genomen in de lente of late herfst wortel goed in een vochtige omgeving . Zodra de stekken een sterk wortelgestel hebben ingesteld , kunnen ze buiten worden verplaatst naar harden . Time Frame

Vóór de eerste strenge vorst of na de laatste vorst in het voorjaar , verplaatsen de druif stekken in een gebied van de tuin waar ze het zonlicht zullen ontvangen , maar nog steeds worden beschermd tegen de elementen . Laat de stekken niet in direct zonlicht .
Grootte

Wanneer je plant de wijnstokken in de wijngaard , is de grootte van de druif snijden niet uit. De kleinste wijnstok groeit krachtig in het warme seizoen en zal een goed wortelstelsel te stellen zodra het in de grond .
Temperatuur

voorjaar druif stekken , plant ze in de wijngaard na de stekken zijn afgehard . Water de nieuwe wijnstokken goed om ze groeien sterk tot de eerste vorst . Mulch met organisch materiaal om de jonge wijnstokken te beschermen tegen de kou . Vallen stekken moeten worden gekweekt uit tot het voorjaar , in een beschermd gebied of zelfs binnen. Plant de druif stekken in de wijngaard na de laatste vorst . Houd de nieuwe wijnstokken goed water in de zomer , zodat de wijnstokken niet lijden geen stress . Mulch de eerste winter op de nieuwe wijnstokken te beschermen tegen de kou .

Basisprincipes van Snoeien Backyard Grapes

Het snoeien van alle planten een enorme taak voor tuinders van alle niveaus kunnen worden , en de aanblik van een overwoekerde wijnstok kan worden ronduit eng. Het idee van het snijden te veel of de verkeerde wijnstok kan veel tuinders houden van het oppakken van de snoeischaar helemaal . Neem hart - druivenranken zijn erg vergevingsgezind en winterharde planten die eigenlijk beter groeien als je

Meer dan ooit