Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Geel Zoysiagrass

Zoysiagrass ( . Zoysia spp ) is donkergroen gras met fijn tot medium textuur. De warm - seizoen gras heeft de voorkeur voor de hoge tolerantie voor droogte en hitte. Zoysiagrasses zijn zeer geschikt voor gebieden met veel verkeer. Een schimmelziekte leidt tot geel gras. Identificatie

Rust is een van de mogelijke ziekten van zoysiagrass . De ziekte wordt veroorzaakt door Puccinia spp . en komt vaker voor in vochtige temperaturen van 70-95 graden C. Onvoldoende bemest en geïrrigeerd gazons zijn meer vatbaar voor de ziekte.
Schade

Besmette gras neemt op een geel tot rood-oranje uitzien als de schimmelsporen doorbreken het bladoppervlak . Een droog poeder is te zien in de lucht wanneer gazons worden verstoord of gemaaid . Langwerpig geel -oranje gearceerde puisten zichtbaar op bladen . Met progressie van de ziekte , het gras wordt geheel geel en sterft . Besmette gazons zijn zeer gevoelig voor de winter schade .
Management

Bemesten gazons met een adequaat niveau van stikstof . Kies ziekte-resistente zoysiagrass cultivars . Verbeteren irrigatie en maaien van gras. Vermijd water geven tijdens de late middag of avond als dit niet mogelijk bladen te drogen . Verticuteren gazons regelmatig . Fungiciden zijn niet vereist voor roest controle.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002106263.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.