Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Wat is de oorsprong van wijnstokken

? Het begin van de beschaving is , in vele opzichten , de geschiedenis van de wijnstokken . Wijnbouw, het proces van de teelt van druiven , zich verstrengeld in een samenleving na de andere , of Egyptische , Iraanse , Griekse of Romeinse . Cultivator Species
Vitis labrusca en Muscadine druiven zijn inheems in Noord-Amerika .

Domesticatie begon met de Euraziatische wijngaarden in de Neolithische periode . Vandaag de dag , honderden variëteiten groeien over de hele wereld . Oude wereld wijnstokken zijn botanisch bekend als " vitis vinifera " nieuwe wereld druiven als " vitis rotundafolia . "
Ancient History ( 3500 voor Christus tot 4e eeuw )

Druif residuen van de Kopertijd werden ontdekt in Iran . De Feniciërs vervoerd wijnstokken van Azië naar Griekenland . Hoewel de Grieken hadden een god van de wijnstok , die bekend staat als Dionysus , was het de Romeinen die wijnbouw verfijnd .
Medieval Times (4e tot 16e eeuw )
< p > Tijdens de Middeleeuwen , wijngaarden bloeide in Engeland , Spanje en Frankrijk . Volgens de Universiteit van Ohio , de aanplant van wijnstokken bereikte een hoogtepunt in de 15e eeuw .
Modern Era ( 17e tot 20e eeuw )
inheemse druiven kan Leif Eriksson hebben beïnvloed toen hij noemde zijn nieuw gevonden land " Vinland . "

de Nederlandse geëxporteerd wijnstokken naar Zuid-Afrika , terwijl de Spaanse en Portugese gepropageerd ze in Amerika . Victorianen , die tijdens het bewind van koningin Victoria in Groot-Brittannië woonde , groeide wijnstokken in warme huizen. Druif Spas , of uvariums , werd populair in Frankrijk .
Bijbelse Stropdassen
Een schat van druiven feiten zijn in de Talmoed , zoals 75 druiven = 1 cluster en 4 clusters = 1 fles.

wijnstokken frequente bijbelse literatuur uit " Noah ... plantte een wijngaard " ( Genesis 9:20 ) om " ... gij zult wijngaarden planten " Jeremia 31:5 en " ... ging uit in het veld te verzamelen kruiden , en vond een wilden wijnstok ... " ( 2 Koningen 04:39 ) .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002106219.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.