Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

In Welke zones kunnen Concord druiven groeien

? Een selectie van inheemse Amerikaanse vos druif ( Vitis labrusca ) , Concord levert donkerpaarse vruchten met een witte poederachtige residu . Bekend als een soort slipskin , met een leerachtige buitenschil die gemakkelijk glijdt weg van het binnenste sappig vruchtvlees , Concord druiven bevatten zaden. Deze cultivar toont aanzienlijke veerkracht om de winter koud toen slapende , in tegenstelling tot de meer bekende Europese soorten wijndruiven . Het floreert over de centrale en noordelijke delen van de Verenigde Staten , en is de meest geteelde druif ten oosten van de Rocky Mountains . Deze plant winter

Gebaseerd op de gemiddelde jaarlijkse winter minimum temperaturen , Concord groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten stoerheidsstreken 3b door 9a . Sommige temperaturen onder het vriespunt moet optreden wanneer de wijnstok is slapende voor de lange termijn gezondheid, vitaliteit en de productie van bloemen elke late voorjaar. Significante wijnstok riet afsterving optreedt in USDA zones 3 tot en met 5 als koud , drogen winden bombarderen van de plant in de winter. Volgens de Universiteit van Minnesota , Concord is niet betrouwbaar winterhard in USDA zones 3 en 4 .
Regionale overwegingen

Hoewel Concord door tuinders wordt beschouwd als een halverwege het seizoen rijpen druif , onvoldoende tijd voor rijping kan optreden in de noordelijke VS bijvoorbeeld , in USDA zones 3 en 4 , vroege herfst vorst eind september kan druiven ernstig beschadigen , waardoor ze barsten . Daarom moet druiven vroeg worden geplukt om hen te redden van vorst of vorstschade . Hun vlees smaak mag niet volledig ontwikkelen voordat val koude oorzaken laat te schakelen van kleur en vallen weg . Een Concord druif plant heeft ten minste 150 dagen van vorstvrije groeien tot rijpe vruchten voor een goede oogst te ontwikkelen.
Climate
Zones

In het westen van de Verenigde Staten, waar zeer variabele hoogte maakt gebruik van de USDA zones vervelend en verwarrend , de Sunset klimaatzone systeem domineert. Concord druiven groeien het best in de zones 2b en 3 , 6 tot en met 9 en 14 tot en met 23 . Deze druif niet goed vergaan in de koudste , hoogste verhogingen van de Rockies , in dorre woestijnen , langs de Pacific Coast of waar de winters zelden verdragen vorst. < br >
Culturele overwegingen

Concord druiven kunnen goed groeien in USDA zones 3 en 4 als stokken worden verwijderd in de late herfst en Hij rustte op de grond . Plaats dan een 12 - tot 24 -inch mulch over de stokken om ze te isoleren van brutale koud . De website van Maine Biologische boeren en Tuinders Vereniging constateert dat Concord druiven zijn winterhard alleen tot min - 15 graden Fahrenheit zonder bescherming . Vergelijkbare donkere vruchten vos druiven voor de koudere winter gebieden omvatten cultivars "Edelweiss ", " Fredonia " en " Bluebell . "


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002106071.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.