Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Het effect van snoeien op Grapevine Roots

Het snoeien van een wijnstok is van cruciaal belang bij het maximaliseren van de fruitproductie van de plant en het beperken van overtollig blad en hout groei . Snoeien helpt heroriënteren de planten grondstoffen en energie op de activiteiten die u wilt worden betrokken bij , zoals de fruitteelt en wortelgroei , en beperkt de hoeveelheid energie verspild aan overmatige groei hoogte en volheid . Een goed gesnoeide wijnstok zullen een volledige onderstam produceren en leveren overvloedige gewassen voor jaren . Eerste jaar Root Oprichting

Het eerste jaar na het planten , zult u willen ervoor zorgen dat uw grapevine besteedt voldoende middelen en energie aan het uitbreiden van de wortel uitvalsbasis om de winter , dat is vooral het geval in gebieden met bijzonder strenge overleven winters en regio's met aanzienlijke sneeuwval . Het snoeien van uw grapevine goed gedurende het eerste groeiseizoen zal helpen uw installatie aan te moedigen voor het verzenden van wortels en slaan zetmeel in de wortel basis te verduren door de slapende seizoen .
Onderhoud Snoeien
< p > blijven uw wijnstok snoeien na het eerste seizoen dividenden zal oogsten in uw fruitteelt , maar zal ook helpen zorgen dat uw wijnstok blijft gezond en blijft middelen te besteden aan het verzenden van wortels en het vergroten van de vezelige wortel cluster. Vermijd het plaatsen van dierlijke mest en kunstmest direct aan de wortels , omdat dit hen kan beschadigen en bewijzen averechts . Zorg ervoor dat de wortels bedekt blijven ; Vervang alle grond weggespoeld door watererosie .
Wortelsnoei

Snoeien wijnstok wortels moet worden vermeden , tenzij het absoluut noodzakelijk is . Als u het transplanteren van een wijnstok , of als het te mengen met uw terras of prieel vloer , verwijder zo weinig van de wortels mogelijk . Aanzienlijke hoeveelheden onderstam verwijderen kunt uw wijnstok groei terug een seizoen met betrekking tot piek fruitteelt. In het geval van gewonde of water beschadigde wortels , verwijder genoeg van de wortels tot verval te voorkomen , weg te snijden alle van de beschadigde wortelstelsel.
Transplantatie

Bij het ​​verplanten uw wijnstok van de kwekerij naar de wijngaard of de tuin te bewaren als een groot deel van het wortelstelsel van uw tijdelijke groeiende regeling mogelijk . Plant je wijnstokken op een diepte gelijk aan wat haar omgeving is in de kinderkamer en water grondig . Terug nadat de grond is droog , te verhalen blootgesteld wortels en staak de juveniele planten voordat snoeien.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002105949.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.