Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >>

Hoe de zorg voor muscadines

De muscadine druif is een duurzame vrucht die gedijt in intense hitte met weinig onderhoud. Het groeit in het wild uit Delaware naar Florida , langs de Gulf Coast en de Mississippi . Er zijn meer dan 100 verbeterde cultivars van de muskaatdruif . Ze produceren druiven die meten tot 1 1/2 cm in diameter met donker paars of brons huiden en een zoete , kersensmaak pulp . Muscadines hebben een hoge weerstand tegen ziekten en plagen . Toch moet telers stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat hun druiven gezond te blijven . Wat je
trellis systeem nodig
9 - gauge draad
10-10-10 of 8-8-8 meststof
herbicide , Heb optionele sex show meer instructies

1

Plant muscadines in neutrale tot zure grond . Zorg voor voldoende zonlicht en drainage . Kopen van 2

bestuiven vrouwelijke wijngaarden met behulp van zelf - bestuivende wijnstokken elke derde rij . Of gebruik gewoon de zelfbestuivende variëteit .
3

Train de wijnstokken op een systeem van trellising dat optimale groei zal stimuleren . Ruimte de wijnstokken 20 meter uit elkaar , en gebruik 9 - gauge draad voor het bovenste deel van het hekwerk zodat elke wijnstok zal de draad volgen als het groeit en zal vertakken 6 meter boven de grond .
4

Snoei zwaar tussen half januari en half maart tot lente groei te stimuleren . Snoei stokken tot 3 centimeter in het derde jaar . Bezuinigen de scheuten die ontstaan ​​uit het riet te sporen produceren . Trim en iets anders dan deze sporen te elimineren , verwijderen ranken en afstand uit de sporen om elke 6 centimeter of zo .
5

Spoel en bevruchten. Gebruik druppelirrigatie in mei en juni . In sommige klimaten , zal zomerregen voldoende water voorzien voor de rest van het seizoen . Bemesten in april , juni en augustus van het eerste jaar , gebruik van 1 /4 £ van 10-10-10 of 8-8-8 kunstmest per plant. Follow-up met 1 of 2 pond. meststof in maart, juni en juli het tweede jaar, dan 3-4 pond. in dezelfde maanden in latere jaren .
6

Controle ziekten en plagen. Blijf onkruid in toom zowel handmatig als u een kleine wijngaard of het gebruik van herbiciden aanbevolen door uw provincie landbouwvoorlichting service. Gebruik insecticide , indien nodig , tegen de druif wortel boor . Kijk voor de volwassen mot van dit insect , zodat u uw insecticide toepassing dienovereenkomstig kunnen timen.

Het groeimedium voor Gardenia

Gardenia ( Gardenia augusta ) is inheems in China, waar de altijd groene , bloeiende struik is in de teelt voor meer dan een millennium . De plant is in breed gebruik in de Verenigde Staten sinds haar aankomst in het land in de vroege 20e eeuw . Gardenia worden gewaardeerd in corsages en bloemstukken voor hun witte , geurende bloemen vers . De struiken zijn zeer gevoelig voor de bodem , groeit het

Meer dan ooit