Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Druiven >> Content

Hoe om te groeien Carignane

misschien De naam Carignane niet bekend zijn, maar als je hebt genoten gemeenschappelijke tafelwijnen , is de kans groot Carignane druiven zijn opgenomen , samen met andere druivensoorten . In de wijn land van Frankrijk , het is de meest voorkomende vorm van grapevine . Carignane wijn is rood en lijkt bijna zwart of donker paars . Zijn alcoholgehalte is hoog en de smaak kan lijken op een peperige Syrah . Het groeit goed in de regio rond de Middellandse Zee en zal goed presteren in vergelijkbare klimaten , zoals delen van de San Francisco Bay Area . Wat je
Bodemanalyseset
Plant inzet nodig
Kwekerij tape of doekstroken
Fertilizer
Snoeischaar
Toon meer instructies
1 < p > gripzakjes Carignane druiven in de volle zon waar de bodem diep, rijk en goed gedraineerd . De bodem dient enigszins zuur , met een pH tussen 5,0 en 5,5 . Carignane wijnstokken kunnen goed presteren in warme , droge klimaten . Kopen van 2

Plant Carignane wijnstokken in het voorjaar , waardoor 6 meter tussen de wijnstokken. Water na het planten door de overstromingen het gebied gedurende 30 minuten. Water de wijnstokken een keer per week in de zomer als in de loop van het eerste jaar geen regen optreedt . Verminder de hoeveelheid water die na de wijnstokken worden na hun eerste jaar in de grond gevestigd.
3

Pound een of twee stevige plant palen in de grond aan weerszijden van elke wijnstok, 4 tot 6 centimeter afstand van de voet van de wijnstokken . Bind stokken om de brandstapel als ze groeien tot ongeveer 12 centimeter lang . Gebruik kwekerij tape of doek strips in plaats van draad om schade aan de sappige nieuwe groei te voorkomen .
4

Bemesten Carignane wijnstokken een keer in het voorjaar , het gebruik van dierlijke mest , organische compost uitgespreid als een mulch of commerciële meststof met een NPK verhouding van 10-20-20 . Volg aanwijzingen op het etiket van de meststof voor de sollicitatie .
5

Snoei wijnstokken tijdens hun winter slapende seizoen . Het is OK om ze te zwaar snoeien omdat druiven op nieuwe groei zullen vormen van de komende zomer .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1002023180.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.