Huis Tuin

Huis Tuin

Aantasting van White Bugs op een Birch Tree

Birch ( . Betula spp ) is een ondiep gewortelde , bladverliezende boom met een volwassen hoogte van 30-65 voeten , afhankelijk van de soort . Berken voorkeur aan een zure bodem en gebieden van gedeeltelijke zon dat de wortels koel te houden tijdens de middaghitte . De bomen zijn gevoelig voor besmetting van een witte bug . Identificatie

berk bomen zijn gevoelig voor aantasting van bladluizen . De soft - bodied, peervormige insecten zijn zeer klein in omvang en zijn vaak bedekt met een wollige tot wasachtige coating. De vleugelloze of gevleugelde insecten hebben lange poten , antennes en piercing monden .
Schade

Bladluizen gebruiken hun mond om sap of plantaardige sap uit loot gebieden zuigen . De plagen verzamelen in grote aantallen over bladeren en stengels onderzijde . Schade wordt gekenmerkt door gekrulde , vervormde en vergeelde bladeren . Jonge scheuten worden belemmerd in de groei . Als ze voeden , het ongedierte scheiden kleverige , honeydewlike stof die de groei van roetdauw schimmel op de getroffen fabriek gebieden bevordert .
Controle

Introductie natuurlijke vijanden zoals sluipwespen , gaasvliegen en syrphid vliegen in de getroffen bomen is een biologische controle optie voor bladluizen . Snoeien en verwijderen van zwaar besmette boom gebieden . Fungicide controle opties zijn het gebruik van acefaat , permetrine en malathion .

Knoflook Plant Groei

Groeiende knoflook kost tijd - 5-9 maanden - maar het eindresultaat - een klaar levering van deze populaire , scherp smakende bol - is de moeite waard. Knoflook vereist vruchtbare , leemachtige bodem rijk is aan organisch gehalte . In Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 5 en warmer , kunnen planten kruidnagels al in de grond worden gewerkt in de tuin , met maart het doelwit maand . Koudere k

Meer dan ooit