Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bloemen >> Content

Welke Stokroos Rassen zijn echt Jaarlijks

? Stokrozen zijn de lievelingen van de cottage tuin met hun hoge torens van papierachtige bloesems . Ouderwetse rassen zijn van korte duur vaste planten , gekweekt als biënnales . Ze produceren gebladerte het eerste seizoen , gevolgd door bloemen de volgende zomer . Nieuwere cultivars , hoewel, waar zijn eenjarigen , bloeien het eerste seizoen . Jaarlijkse Rassen

Bij het selecteren stokroos rassen , op zoek naar nieuwere variëteiten bestempeld als eenjarige . Probeer Indian Summer of Indian Spring voor roze bloemen in het eerste jaar na het planten. Marjorette produceert dubbele bloemen met kanten randen in een veelheid van kleuren . De planten staan ​​2-3 meter hoog , waardoor ze een goede keuze voor kleine tuinen .
Ouderwetse Rassen

Plant ouderwets cultivars , zoals Black Stokroos of Pioneer Mix, in de late zomer naar vroege herfst . Hoewel ze technisch biënnales , zullen ze de volgende zomer bloeien jaarlijks types lijken.
Groeiomstandigheden

Zoals alle stokrozen , jaarlijkse rassen gedijen in volle zon en goed doorlatende humusrijke grond . Ruimte ze zo dat lucht circuleert vrij om de ziekte te minimaliseren . Rust ziekte is de meest voorkomende ziekte stokrozen ervaring en produceert kleine gele en rode vlekken op de bladeren . Verwijder besmette bladeren in het voorjaar en na de bloemen hebben gebloeid . Snijd ernstig geïnfecteerde planten van het maaiveld in de late zomer .
Overwegingen

Hoewel de jaarlijkse stokrozen sterven na een seizoen , ze produceren en drop zaad dat het volgende jaar kan groeien. In feite kan de jaarlijkse stokrozen gedragen zich meer als vaste planten , omdat ze terugkomen jaar na jaar door zelf zaaien . Verwijder eventuele die groeien op ongewenste plaatsen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1002105772.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.