Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bloemen >> Content

Hoe de zorg voor Wilting Hydrangea

Hydrangea verwijst naar een breed scala van Hydrangeaceae bloeiende planten vaak in tuinen gekweekt over de zuidelijke Verenigde Staten . Bloemen, die cluster aan het einde van de stengels , kan wit , roze of blauw zijn. De kleur in de meeste gevallen bepaald door de niveaus van aluminiumverbindingen in de bloemen . Deze niveaus worden gecontroleerd door de alkalische pH van de grond of groeimedium . De meeste hortensia's zijn uiterst stevige planten, die weinig speciale zorg nodig indien geplant in een goed doorlatende, zure grond patch die minstens gedeeltelijke zon ontvangt . Echter , verwelking stengels geven de bloemen nodig hebben speciale TLC.Things je nodig hebt
water - oplosbare meststof
Bodem pH testkit
Toon meer instructies
1

bepalen of u het besproeien van uw hortensia adequaat . Meestal dagelijks water geven is te veel , en kan eigenlijk uitdrogen van de plant met wortel vernietigen door rot . Planten in een zware kleigrond nodig water geven , gemiddeld een keer per week . U kunt uw vinger gebruiken om ervoor te zorgen dat de grond rond de wortels van de plant droog is voordat water geven is . Kopen van 2

Breng een in water oplosbare meststof elke tweede of derde water om ervoor te zorgen dat de hortensia is ontvangen goed voeding . Volg de instructies van de fabrikant voor verdunning en toepassing.

Test 3 de pH van uw bodem . Hortensia's vereisen een minimum pH van 5-6 om te kunnen overleven . Zure meststoffen kan helpen om de bodem zuur , maar het is geen vervanging voor niet- zure grond . Gebruik een pH van de bodem kit, die u kunt kopen bij uw lokale huis en tuin op te slaan , om ervoor te zorgen uw hortensia is in zure grond . Zo niet , vervang dan de grond rond de hortensia met een mengsel van turf en zand potgrond om de zuurgraad te verhogen .
4

Controleer op tekenen van champignon wortelrot of Armillaria wortelrot , een veel voorkomende ziekte van aangelegde planten. Paddestoel wortelrot wordt veroorzaakt door schimmels in de bodem , en hortensia is gevoelig wanneer het is te veel water of in een ruimte zonder goede drainage . De Alabama Cooperative Extension Service tuinders mee dat de " plotselinge verwelking van een of meer scheuten die voorheen gezonde verschenen is vaak het eerste symptoom van paddestoel wortelrot bij hortensia . " Kijk voor wit of gouden waaiervormige paddestoelen rond de basis van de plant of onder de grond . Helaas , als je ontdekt paddenstoel wortelrot , kun je meestal niet redden de plant. Isoleer de infectie en laat hortensia volledig laten drogen tussen de gietbeurten .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1002105492.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.