Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> groeiende Bloemen >> Content

Hoe om te groeien Heavenly Bluebell Bollen Indoors

Niets kondigt het begin van de lente als een mooie bos vol boshyacinten , en deze bloemen zijn ook gemakkelijk te kweken in je eigen huis tuin of zelfs in . Terwijl het ooit werd beschouwd als pech om deze hangende , een hoofd bloeit binnen te halen , moderne tuinders weten dat er niets mis is met het genieten van prachtige , geurige boshyacinten in uw eigen huis . Groeiende deze hemelse bloemen uit een bol binnenshuis kan een prachtige manier om de schoonheid van de natuur te ervaren zonder het verlaten van uw house.Things je nodig hebt
Bluebell bollen zijn
Pots
Bodemverbeteraar
Meststof
water
Toon meer instructies
1

Zoek een gebied met gedeeltelijke schaduw om uw boshyacinten binnen te kweken . Zij geven de voorkeur diffuus licht , dus vermijden dat zij vlak naast een raam . Kopen van 2

Beslis of u wilt dat uw boshyacinten te bloeien in het vroege voorjaar of het late voorjaar . Als u liever een vroege bloei , plant je bollen in de nazomer . Voor een latere bloei , wacht tot de vroege herfst aan uw bloembollen te planten .
3

een container met biologische bodem vullen en gaten graven 1 1/2 tot 2 centimeter diep voor elk van uw klokje bollen . Zolang je de ruimte de gaten ongeveer drie centimeter van elkaar , kunt u meer dan een plaats in elke container .

Plaats
4 elke bol in een gat platte kant naar beneden . Er kunnen een paar gedroogde wortels uitstrekt van de lamp op het einde die naar beneden zou moeten gaan .
5

Spread bodem losjes op de bovenkant van de bollen en bevochtig de grond met water tot het vast. < Br >
6

Bemesten met een toepassing van compost zodra je ziet knoppen beginnen te verschijnen in de lente .
7

Houd de grond vochtig , maar vermijd overbewatering uw klokje bollen . < br >
8

Verwijder vervaagd bloesems aan het einde van het seizoen en laat de bladeren en stengels verwelken . Laat de bollen in hun potten , zodat ze volgend jaar weer zal groeien .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1002105157.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.