Huis Tuin

Huis Tuin

Installaties van de metgezel voor Hibiscus in Zuid-Californië

Chinese of Hawaiiaanse hibiscus ( Hibiscus rosa - sinensis ) is een groenblijvende struik winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot en met 11 Het wordt gekweekt voor zijn opzichtige , stokroos -achtige bloemen , onderscheidt zich door heldere . kleuren en een prominente, centrale staminal kolom. Hoewel Zuid-Californië omvat 13 Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones , van 5a tot 11a , hibiscus en vele metgezel planten zijn winterhard in de meerderheid van de regio. Canna

4-10 meter hoog , met een 5 - tot 8 - voet spread , een volwassen hibiscus kan een tropisch - thema Southern California beplantingsplan dat planten zoals canna ( Canna groep ) omvat verankeren , . winterhard in USDA zones 7 tot en met 10 De planten zijn voorzien van grote bloemstelen - 1,5-8 voeten - en bloemen in levendige kleuren , dat die van hibiscus vullen . Rassen zoals " Bengaalse tijger, " winterhard in USDA zones 8-11 , combineert oranje bloem spikes met geel en groen gestreepte bladeren die contrasteren met de stevige groene van de hibiscus gebladerte .
Elephant Ears

Grown van grote knollen , flaporen ( Colocasia esculenta . ) maken grote partners voor hibiscus in Zuid-Californië tuinen . Voornamelijk geteeld voor hun hartvormige bladeren , flaporen zijn winterhard in USDA zones 8 tot en met 10 en groeien 3-6 meter hoog . De planten zoals dezelfde volle zon /lichte schaduw voorwaarden die hibiscus bevorderen en waarderen ook gelijkmatig vochtige grond . Een ras dat vooral dramatisch met hibiscus is " Black Magic " ook winterhard in USDA zones 8 tot en met 10 . afmetingen van de plant zijn vergelijkbaar met die van de soort , maar het blad is een dramatische zwart .
Dahlia

gegroeid uit knollen en winterhard in USDA zones 7 tot en met 10 , dahlia ( Dahlia groep ) zijn er in alle maten, vormen en kleuren en zijn goede metgezellen voor hibiscus in Zuid-Californië . Bloemkleuren lopen het gamma van het kleurenspectrum , die alle kleuren behalve waar blauw . Hoogtes variëren van 1 tot 6 meter hoog , zodat dahlia's kan functioneren bij de front-, middle -of achterkant van gemengde beplantingen verankerd door hibiscus . Hot- gekleurde hibiscus paar bijzonder goed met " bisschop van Llandaff , " een rode - bloemen ras met paars - zwart , ontleed loof dat 18 tot 36 centimeter hoog wordt .
Ginger Lelies

Kweken met vlezige wortelstokken , gember lelies ( Hedychium spp . ) , over het algemeen winterhard in USDA zones 7 of 8 tot 10 of 11 , voorzien van lange , grijs - groene bladeren en grote geurende bloem spikes die er uitzien als fles borstels. Afhankelijk van de soort , gember lelie bloemen zijn wit , rood , oranje of geel . De tropische uitziende planten kunnen groeien tot 6 meter hoog , hoewel sommige soorten zijn kleiner en meer geschikt voor beperkte ruimte situaties. De kleuren combineren goed met die van hibiscus rassen en de zone winterhardheid is geschikt voor Zuid-Californië tuinen .

Hoe te houden Outdoor Potplanten Hortensia Bloei All Summer

Hoewel hortensia ( . Hydrangea spp ) kan worden geteeld in een pot , het is niet de ideale situatie voor deze plant . Container geteelde hortensias vereisen veel meer zorg dan hun grond geteeld tegenhangers , en de plant kan niet bloeien als alle eisen zorg niet wordt voldaan . Hortensias gedijen in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 3 tot en met 9 , afhankelijk van d

Meer dan ooit